Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dopatrza sie w papierach o rodzine help

Polecane posty

Gość gość

jestem kretynka. w oswiadczeniu napisalam ze zaczelam prace od maja. ajednak zaczelam w kwietniu.bo pracuje na zleceniu i comiesiac dostaje. jak to teraz odkrecic?

Gość gość
idź i powiedz, żeby poprawili bo się pomyliłaś, co za problem?

Gość gość
tez tak mysle. bo i tak musze dostarczyc zaswidczenie o zarobkach za czerwiec. nie bedzie to zle wygladalo zechcialam oszukac?

Gość gość
wiessz,ja się tez kiedys pomyliłam naprawde niechcący jak skladałam papiery do mopsu o dodatek mnieszkaniowy i w sumie i tak by mi przyznano tyle ze moze o pare groszy mniejszy a pomyliłam się tez o jeden miesiac i się zastanawiałam czy isc i odkrecac wszystko ale zadzwonilam do mojego byłego chłopaka ktory wiem,ze kiedys pracowął wlasnie w dodatkach i mowił zsebym sobie dała spokoj bo jak sprawdzaja to tylko tych ktorych o cos mocno podejrzewają no i nic nie zrobiłam i juz mineło chyba 7 lat i nic:)

Gość gość
dla swietgo spokoju poszlam i bez niczego pani zminila. dalam zaswiadczenie z pracy za maj.

Gość gość
ale oczywiscie jak chcą jakies zaswiadczenia to oczywiscie musisz wszystko napisac tak jak jest a tego nie doczytałam czy wystarczy tylko oswiadczenie czy trzeba dostarczyc jakies papierki.

Gość gość
bo moglo by to wyjsc kiedy za rok bede skladac znow o rodzinne. bo wpisuje sie dochod z pita i kwota by sie nie zgadzala.