Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Erotyczne opowiadania

Polecane posty

Gość gość

Czy drogie Panie lubicie czasem poczytać erotyczne opowiadania w których główną rolę dostajecie Wy? Chcecie dowiedzieć się co tajemniczy kochanek mógłby zrobić z waszym ciałem? Szczegółowo i dokładnie opisując, co by z wami zrobił? Lubicie takie erotyczne opowiadania od osoby, która potrafi pisać i ma doświadczenie z reala, które lubi czasem przenosić w słowo pisane? Jeżeli tak, to odezwijcie się na konta_ktowy@o2.pl -krótka wymiana zdań, zdjęcie i wyobraźnia rusza, a fantazja porusza.

Gość anggeeeel
Ja sie odezwę :-) napisze do ciebie :-)

Gość gość
W takim razie czekam :)

Gość anggeeeel
Napisalam :-)

Gość ponetnamamuskachetna
Ciekawe, hmm...

Gość Lubiąca to
Autorze, dziękuję i już się nie mogę doczekać kolejnego 😘

Gość gość
Mmmmm... cudności <3

Gość gość
" Autorze, dziękuję i już się nie mogę doczekać kolejnego " - fajne opowiadania pisze? Warty uwagi, że tak chwalisz??

Gość gość
To było do "Lubiąca to".

Gość gość
Kiedy wyprowadzałem mojego psa Fafika, który z radością oddawał się defekacji na trawnik przed sąsiednim blokiem, ujrzałem moją grubą, spoconą i zarośniętą sąsiadkę Zofiję. Zofija miała lat 62, siwe, posklejane w strąki włosy czule pieściły jej twarz, włosy spod pach rolowały się na kształt malutkich frędzli, fartuch pamiętający czasy Gierka poplamiony był tłuszczem z wczorajszej ryby, a także ozdobiony dziurami po petach. Cudna Zofija miała także nietrzymanie moczu - ciurkiem lał się po jej nodze, gdy wyprowadzała swojego psa Borynę. Podniecała mnie. Jej czosnkowo - śledziowo - fajkowy oddech podniecał mnie niezmiennie, a także okoliczne muchy, które wesoło fruwały nad jej twarzyczką. Podszedłem do niej, zakochany, spragniony jej kobiecego ciałka, złapałem za pierś, której sutek zwisał aż do pępka i wyszeptałem: Ohhh, Zofijo, pragnę Cię! Niewiele myśląc Zofija wrzasnęła i uderzyła mnie laską po rozgrzanych do czerwoności jądrach. Krzyknąłem, wyciągnąłem łom, przyrżnąłem jej w łeb. Była nieprzytomna. Podciągnąłem jej spódnicę, założyłem maskę gazową i oddałem się rozpuście z jej, zapuszczonym nieco, kwiatem miłości. To było najcudowniejsze wspomnienie mojego życia...

Gość gość
eheheh, ahah... nie śmieszna ta historyjka.

Gość gość
Przepraszam, że się tak podczepię, ale skorzystam z okazji ;) Jeśli ktoś chciałby zapoznać się z tym, co mi udało się w swoim czasie napisać, to proszę o kontakt na adres radiomagnetofon.grundig@wp.pl

Gość gość
JANUSZE DUSZE NADCHODZIMY W TWOJE AZORY !

Gość gość
Jak już powstał taki temat to serdecznie zapraszam na nocnefantazje.pl i na adres mailowy: kapelusznikwsandalach@gmail.com Chętnie napiszę coś o Was drogie Panie, drodzy Panowie :) Proszę podać imię, swoją fantazję, swój opis zewnętrzny (bez zdjęć). Może być też opis wymarzonego kochanka ;) Pozdrawiam, Elis

Gość gość
Zapraszam w niedzielę na opowiadanie z dobrze zbudowanym Damianem w roli głównej. Seks z wyższej półki z dojrzałą, seksowną kobietą. Pozdrawiam, Elis

Gość chihaczka
a kontaktowy też bardzo ładnie pisze :) Tylko dla kobiet, które są w głównej rolii <3 bardzo mi się podoba <3

Gość gość
Jakąś próbkę proszę, chętnie poczytam ;) Panie również zapraszam, będzie co poczytać w samotne wieczory (albo, żeby podkręcić zmysły przed nocą z mężem). Pozdrawiam, Elis (www.nocnefantazje.pl)

Gość gość
Na razie masz tylko dwa opowiadania widać ze młody blok, reklamuj jak bd coś więcej się działo ;)

Gość gość
Dzieje się na bieżąco, więc nie uważam żeby złym pomysłem było zachęcać do polubienia i dodania do ulubionych :) Pozdrawiam, Elis

Gość gość
bzdety :(