Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie odzywa sie od 2 miesiecy jest szansa ze sie odezwie

Polecane posty

Gość gość

jestem zalamana

Gość gość
Chcesz żebrać o okazanie uwagi i zainteresowania?

Gość gość
kto sie nie odzywa? 2 miesiace to kupa czasu, skoro sie nie odzywa to widocznie może zyc bez ciebie, wiec nie jestes mu do niczego potrzebna, ma cie totalnie w doopie, przykre ale prawdziwe.

Gość gość
Nie prawda, że ma ją w d***e. Faceci tak mają, potrzebują czasu dla siebie, my kobiety tego nie zrozumiemy, ale tak jest. Jest duża szansa, że się odezwie. Pewnie wie że narozrabiał i teraz się boi twojej reakcji, więc kiedy zauważysz jakieś oznaki chęci kontaktu z jego strony zareaguj. Pokaż,że ty też możesz żyć bez niego, odpowiadaj lakonicznie ale bez żadnych fochów ;)

Gość gość
a po cholerę czekasz? do nie też sie taki jeden ze dwa miesiace nie odzywa, nie odpisał mi na maila, totalny brak kultury. Żyj swoim życiem i nie myśl o nim, faceci sa jak autobusy. :D

Gość gość
moja kolezanka poznala faceta i tez urywal znajomosc na tygodnie miesiace, albo umawiali sie na konkretna godzine a on nie dzwonil prtzez 3 dni a po 3 dniach jakby nigdy nic zadzwonil i czesc co slychac, wylaczal tel na pare tyg albo tez na dwa miesiace a na koniec urwal z nia kontakt na pol roku, potem znowu zadzwonil jakby nigdy nic zaczeli sie spotykac przez 3 miesiace i zamieszkal z nia, teraz kolezanka jest w 3 miesiacu ciazy ale on slubu niechce, wie widzisz roznie bywa ale ja tyle bym nie czekala bo akurat ten chlopak mojej znajomej ja traktowal jak smietnik, byly rozne rzeczy min powiedzial jej ze jej nie kocha i niechce z nia byc i tak pojawial sie i znikal, ale final jest jaki jest, w sumie dla mnie dziwny jest