Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się, że jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam pytanie. Boję się, że mogę być w ciąży, czy to możliwe? Uprawiałam seks bez zabezpieczenia. Ale nie miałam wtedy dni płodnych a mój partner nie doszedł. Poza tym był to seks jak to się mówi przerywany. Jednak od dwóch tygodni spóźnia mi się okres. Nie wiem co myśleć, bo podobno jest małe prawdopodobieństwo na zajście w ciążę poprzez taki stosunek. Ale teraz już sama nie wiem. Proszę o pomoc.

Gość gość
zrób test na co czekasz??

Gość gość
boję się ;/

Gość gość
moja kolzeanka zaszla w ciaze wlasnie przez przerywane to glupia metoda na ktora nabieraja sie nastolatki bo facio nie chce na gumy wydawac. musisz kupic test i zrobic go rano niestety takie sa skutki :(

Gość gość
Ale czy w przypadku Twojej koleżanki było tak samo? W sensie też nie miała dni płodnych a jej partner nie doszedł?

Gość gość
dni płodne i niepłodne moga sie przesunąc, takze nie wiesz dokładnie czy miałas niepłodne, a ze okres sie spoznia 2 tygodnie to chyba jednak coś to znaczy, test mozesz zrobic o kazdej porze dnia, zrób go i tyle, co sie stało to sie nie odstanie a ile tak mozna zyc w niepewności

Gość gość
a wiesz co to jest preejakujat??? to że facet nie skonczy nie oznacza ze nie było plemników

Gość gość
miało być preejakulat ;)

Gość gość
dziewczyno jesli bzykasz się bez zabezpieczenia tzn że jestes świadoma że możesz zajść w ciąże!

Gość Candy45
Myślę że najlepiej zrobić test. Bo teraz i tak będziesz się nad Tym zastanawiać , zamartwiac a pewności mieć nie będziesz ;/

Gość gość
gość dziś dziewczyno jesli bzykasz się bez zabezpieczenia tzn że jestes świadoma że możesz zajść w ciąże! Ale ja lubię bez gumki to co ja poradzę.

Gość gość
Np tabletki albo plaster :o

Gość gość
ale to nie tak, to był tylko ten raz. zawsze się zabezpieczamy, nie wiem co mnie podkusiło.. nigdy więcej nie postąpię tak bezmyślnie

Gość gość
Wybrałas juz imię dla dziecka?

Gość gość
I dziękuję wam za pomoc. Bałam się zrobić test. Ale dzięki wam odważyłam się i pojechałam do apteki. Zrobiłam i wyszedł negatywny :) tylko jak myślicie, mogę polegać na jednym teście? Czy waszym zdaniem testy ciążowe w aptekach są wiarygodne?

Gość gość
moim zdaniem powinnas zrobic go rano bo wtedy jest wyzszy poziom hcg we krwi i test latwiej wykryje ciaze ale to tylko moje zdanie

Gość gość
ale jeśli na teście jest napisane, że można o każdej porze, nie tylko rano