Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Ciotka podała matkę do sądu

Polecane posty

Ciotka podała matkę do sądu. Stara odmówiła jej opieki nad rodzicami bo w końcu mojej matce nic nie dali. Ciotka dostała dom, lokale i kilka działek. Wujkowie - bracia mamy dostali po parę działek( jednemu pomogli nawet dom wykończyć) a matce wpłacili tylko parę groszy na mieszkanie spółdzielcze, co więcej wnukom (co nie powinni również rozdali) z wyjątkiem mnie. Najlepsze jest to, że ciotka pijaczka powiedziała matce, że ma takie same obowiązki wobec rodziców jak ona i dzisiaj matce przyszło pismo do sądu. Matka powiedziała, że powie w sądzie, że nic od nich nie dostała, że ją wyzywali, że nie dali jej ani odrobiny luksusu.

Gość gość
to świnie jak huy. niech mama im powie żeby kulali babole po stole !

No matka powiedziała, że ona nie będzie się nimi opiekować. Postawiła ciotce warunek, że będzie się nimi zajmować pod warunkiem, że będzie dostawać 4,5 tysiąca miesięcznie na rękę (z całą umową o pracę).

Gość gość
dobrze tej pijaczce powiedziała. pewnie jej karton z winem z ręki wypadł :)

Gość gość
Smerfetka widać, że Ty również matury nie masz.

Nikt nie dzwonił a ja już mam tego dość. Pójdę chyba na prawo i psychologię i otworze własny gabinet i własną kancelarię.

Gość gość
Twoja mama powinna się wstydzić, że nie chce się rodzicami opiekować. wstyd. materialistka jedna

Żadna patologia, to samo życie. Smerfetkę i jej matkę rodzina okradła z dobrobytu i jeszcze wymagania mają.

Gość gość
No cóż, jesli tak piszesz jak jest, czyli, ze rodzice nic Teojej mamie nie zapewnili a wszystko dali ciotce to ona powinna sie nimi zajmowac...

Ksiądz, nawet jeśli były, ma moralny obowiązek wspomagać duchowo ofiarę niesprawiedliwości. Dlatego towarzyszę duchowo Smerfetce na tym portalu.

Gość gość
"Stara odmówiła jej opieki nad rodzicami bo w końcu mojej matce nic nie dali" "a matce wpłacili tylko parę groszy na mieszkanie spółdzielcze.." No to jednak cos jej dali :D Mietek jestes Ksiedzem?

Tylko dlaczego moja ciotka chcę, podać moją starą do sądu. Będzie awantury. Mnie np. dziadek wysyła bym kupiła mu drożdżówki, setkę, małpkę ale jednak nie daje mi pieniędzy za to, że mu idę a kuzynce 8 letniej rzuca stówkami.

Gość Smutny Andrzej
Napierdziec ci do zupy?

Ja to nawet wolę, żeby się matka nimi nie opiekowała bo jeszcze mnie by w to wmieszała, ale jakby płaciła to mogę pomóc bo parę groszy zawsze się przyda. Chociaż dziador jest ohydny, szczy już pod siebie.

Gość gość
jesteś głupią srują. ty jak zaczniesz szczać pod siebie, to cię zywcem zakopią w kompoście albo do szamba wyrzucą