Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kraje które odwiedziłam

Polecane posty

Gość gość

1. Hiszpania 2. Włochy 3.Czechy 4.Holandia 5.Niemcy 6. Turcja (Stambuł) 6. Bułgaria 7. Chorwacja 8. Słowacja 9. Austria 10. Grecja 11. Monaco 12. Watykan 13. San Marino 14. Dania To chyba byłoby na tyle. Mam 18 lat. A wy jakie kraje zwiedziliście i jakie chcielibyście? Ja marzę o podróży do Indii:) I muszę koniecznie polecieć do Londynu. NIestety nie miałam okazji:)

Gość gość
ja byłam w Indiach :)

Gość gość
12;50 Wow, ale Co zazdroszczę:) Jak wrażenia?

Gość gość
No faktycznie, jest się czym chwalić. Moje 14to letnie dziecko może dokładnie taki sam temat założyć. Z małymi wyjątkami. Ale był za to w Londynie i Australii. :D

Odwiedziłam czyli co? Siedziałaś tydzień w hotelu + wycieczki autokarem. Nie odwiedziłaś pewnie żadnego kraju. Widziałaś biedę na ulicy, żyłaś z szarymi ludźmi czy tylko w kurortach?

Gość gość
12:55 Ty uważasz, że ja się czymkolwiek chwalę? Jeśli tak to musisz być strasznie zakompleksiona skoro lista europejskich krajów to dla Ciebie powód do dumy:P Po prostu podzieliłam się na forum krajami w których byłam. Chciałam zobaczyć gdzie wy jeździcie itd. Może wymienimy się informacjami na temat najfajniejszych miejsc itd?

Co z tego, że tam byłaś skoro nie poznałaś ludzi ani kultury danego kraju? Hotel jest wszędzie taki sam czy w Danii, czy Hiszpanii. Co innego jakbyś żyła rok w danym kraju, pracowała, żyła ze zwykłymi szarymi ludźmi wtedy byś mogła poopowiadać o zwyczajach i kulturze.

nie siedzialam w hotelu, widzialam wszedzie ten chaos, slumsy, brud, tysiace sczurow. kazde przejscie przez ulice to byl jakis dramat. bedac tam odwiedzilam wiele pieknych miejsc, uwielbiam ich kuchnie itd, ale wiekszosc miasta to jeden wielki przerazajacy slums (bylam w new delhi i mumbaju) serio... ja duzo podrozuje, czesto sama, i myslalam ze mam silna psychike, ale tam bylam na skraju zalamania newrwowego.. ciesze sie ze odwiedzilam indie, ale juz nigdy wiecej tam nie pojade...

Gość eweww
Ja tylko u Niemiaszków byłam, żeby pracować, a turystycznie na Litwie. Planuję kiedyś się wybrać do Petersburga ze znajomymi, bo tak sobie wymyśliliśmy, ale w obecnej sytuacji politycznej dziwnie bym się tam czuła. Marzy mi się też wyprawa do Argentyny nad wodospady i do Japonii. Za to palcem na mapie byłam w każdym kraju :D Mam znajomą, która była w większości europejskich krajów, ale nie liczą się dla niej specjalnie zabytki czy kultura tylko autostop, bo jest stopomaniaczką.

Gość gość
1.Włochy 2.Austria 3.Niemcy 4.Czechy 5.Słowacja 6. Litwa 7.Ukraina 8.Chorwacja 9.Grecja 10.Turcja 11.Egipt 12.Cypr 13.Czarnogóra 14. Wielka Brytania 15. Irlandia 16. Białoruś 17. ZSRR-jak byłam mała 18. San Marino 19. Watykan I w niektórych miejscach po kilka razy, jak już chcemy się chwalić. We Włoszech byłam z 7, W Grecji to byłam na różnych wyspach poza kontynentalna, W Chorwacji kilka razy, Czech i Słowacji nie liczę. mam 26 lat

Gość gość
A ja byłam tak jakby na Słowacji, bo tylko granicę przekroczyłam, gdy byliśmy w podstawówce na zielonej szkole :D

witam, dotychczas byłam jedynie na Słowacji i w Chorwacji, ale jeszcze wszystko przede mną :)))Chorwacja mnie oczarowała, zachwyciła i wiem, ze jeszcze kiedyś tam wrócę :))) I wbrew pozorom nie było drogo...

Jeżeli chodzi jeszcze o Chorwację, to korzystałam z usług sprawdzonego biura podróży (poleconego zresztą przez koleżankę z pracy). Myślę, że warto sprawdzić ofertę noclegów w Chorwacji tutaj: http://www.edom.pl/noclegi/hr/chorwacja/ . Z tego, co wiem, oferują noclegi takze w innych krajach europejskich...