Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie do pracy?

Polecane posty

Gość gość

witam, powiedzcie gdzie ja moge szukac pracy z takimi kwalifikacjami: - mam 22 lata, - prawo jazdy kat. b, - ukonczone liceum profilowane : ekonomiczno- administracyjne, - ukonczona szkola policealna, zdany egazmin: technik administracji, - praktyki w urzedzie gminy, - praktyki w firmie budowlanej, - telemarketerka bank ING - kurs kasy fiskalnej. prosze o pomoc.

Gość gość
zlozylam wiele cv i znikąd odpowiedzi

Gość gość
predzej sie smierci doczkam niz odpowiedzi na moj topik. jakbym zalozyla jakis durny temmat bylaby masa odpowiedzi inaczej nie ma szans

Gość gość
sekretarka/asystentka

Gość gość
Ty nie wiesz gdzie masz iść, a my mamy wiedzieć? Na fajne stanowiska jest dużo chętnych, a przyjmą cię chętnie w telemarketingu sieci komórkowych, ale chyba nie takiej porady oczekujesz? :)

Gość gość
nie wlasnie chodzi mi o to, gdzie wy byscie skladali papiery z takimi kwalifiakacjami... bo ja wlasnie szukalam pracy w administracji ale nic! myslalam ze to za malo... ze wymagaja wiecej! a telemarketer odpada, nie dorobilam sie nic oprocz chrypy.

Gość gość
Ja bym składała jako jakaś pomoc biurowa, czasem widzę takie ogłoszenia. I zapewne jak ty widziałaś też wysyłałaś, więc to żadna porada z mojej strony.

Gość gość
no dokładnie wysyłałam i jako pracownik biurowy i jako pomoc biurowa. Nie pcham się na bóg wie jak zaawansowane stanowiska, tylko tam gdzie wiem że bym się sprostała. Ale nic... nigdzie mnie nie chcą. Szukam pracy 2 rok! i w swoim zawodzie i innych (sklepy itd) i znikąd odpowiedzi. juz nie mam sily!

Gość gość
jakie miasto?

Gość gość
jaka waga?

Gość Zofia09
No właśnie, jakie miasto? Po ekonomicznej szkole to moze jakas branża finansowa i jesze z prawem jazdy to tym bardziej. Moja córka też po podobnej szkole i znalazła pracę w takiej firmie sprzedajacej chwilówki Nobilon. Na początku nie byłam przekoana ale teraz widzę jak ją cieszy ta praca. No i Marta się samodzielnie może utrzymać i to mnie cieszy

Gość gość
w Polsce w biurach pracuje się tylko po protekcji!!! tak jest od przynajmniej piętnastu lat, a wy o tym nie wiecie???

Gość Mattti55
Ja też pracuję w Nobilonie i nie mogę narzekać. Mam kontakt z ludźmi a nie narobię się nie wiadomo jak. Jest spoko. Na początek praca w sam raz

Gość Hanuś87
A może ktoś coś więcej o tym Nobilonie powiedzieć? Przejrzałam sobie ich stronę - sprzedaje się chwilówki czy jak? To bezpieczna praca? Nie macie wyrzutów sumienia?

Gość AnetaQ
Tak, w nobilonie sprzedaje się chwilówki. Moja koleżanka tam pracuje. Spotykamy się dość często, a nie mówiła nic żeby to była niebezpieczna praca, a często poruszamy ten temat bo ja pracuję na stacji benzynowej więc różne historie kryminalne się zdarzają :) więc te chwilówki to chyba nic strasznego. Mówiła mi też że pieniądze podobno dostaje na czas, a nie przepracowuje się :) tyle wiem. Ale mogę jeszcze spytać

Gość holog
Myślę że do biura albo dalej w telemarketingu takich ofert jest wiele poszukaj na top-ogloszenia net

Gość gość
Myśle, że masz szanse na pracę jako: asystentka pomoc biurowa sprzedawca na kasie w markecie Nie licz raczej na więcej niż najniższa krajowa albo niewiele powyżej. Nie posiadasz żadnych konkretnych umiejętności, wiedzy. Tak naprawdę to może robić każdy.