Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam jutro pracę jako pokojówka

Polecane posty

Gość gość

Po studiach prawnicznych, nie mam kasy na aplikacje. Całe studia przepracowane - byłam ok dopoki miałam status studenta. W moim miescie nie ma pracy - albo call center albo sprzątanie. Wolę to drugie bo przynajmniej praca pożyteczna 7 zl za godzinę, umowa zlecenie a jaką konkurencję pokonałam ;) Chory, j****y kraj

Gość gość
Jeśli jesteś rzeczywiście po studiach prawniczych, to "bardzo ambitna" z ciebie osoba. Gratulację i oby nigdy nie spotkać na swej drodze prawnika z taką siła przebicia.

Gość gość
Nie jestem prawnikiem - byłabym nim po aplikacji na których nie mam pieniędzy. Nie ma innej pracy, więc co - mam umrzeć z głodu?

Gość gość
mi prawnik kojarzy się z zaradną osobą , no sorry ja nie mam takiego wykształcenia a daje sobie radę dobrze, nie brakuje mi a jesli kiedyś będziesz adwokatem to sorry , co wywalczysz dla klienta ?

Gość gość
ludzie myślą , że życie to film , nie przejmuj się głupim gadaniem

Gość gość
a kim sie jest po skończonym prawie ?

Gość gość
A czego niby współczuć? Praca jak każda inna. Studia dobiera się patrząc na sytuację na rynku pracy. Masz robotę, masz zarobki więc jest ok.

Gość gość
Piszę jeszcze raz - nie jestem prawnikiem ani adwokatem i nie mam żadnego klienta- czy to tak cieżko zrozumieć. Planuję wyjechać za granicę - ale na razie muszę PRZETRWAĆ cos jeść, dołożyć się do rachunków i odłożyć na bilet lotniczy...

Gość gość
po skonczonym prawie jest się magistrem prawa i tyle

Gość gość
mgr prawa to nie prawnik ?

Gość gość
Ja skonczylam fizyke i to byl najwiekszy blad mojego zycia... Jakbym mogla cofnac czas to tez bym poszla do jakiejs zawodowki i na pewno bym miala teraz jakas prace ;/ a napisz mi jak dostalas te prace pokojowki, skoro taka konkurencja?

Gość gość
Raz, że byłam najmłodsza z kandydatów, a dwa, że jak na rozmowie kazali mi podnieść dwa 15 kilowe baniaki z wodą, to nie dość, że wykonałam z nimi triumfalną rundkę truchtem dookoła pokoju, to jeszcze na koniec ułożyłam je na samym szczycie półtorametrowego regału bez czyjej pomocy, no i wtedy już wiedzieli, że lepszej kandydatki na to miejsce nie znajdą!

Gość gość
Ja bym nie dala rady, gratuluję.

Gość gość
13:55 - kabaret hahahahahahaha

Gość gość
a twoj facet wie ze bedziesz zapinana od tylu i od przodu?