Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mózg mi zanika jak tak czytam te fora i portale dla kobiet

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie myślę, że jak miałam 15 lat i nie było jeszcze neta i czytałam dużo książek to byłam 100% mądrzejsza niż jestem teraz mając lat 30, przeglądając fora dla kobiet, portale dla kobiet i czytając te bzdury, co drugi temat o seksie, cyckach, doopach, kootasach, analu, aż do obrzydzenia. Jednak najgorsze że jestem od tego uzależniona, po prostu nie potrafię wyłączyć kompa i żyć jak kiedyś, czytać książki, uczyć się czegoś :(

Gość gość
Witaj w klubie 🖐️

Gość gość
Tak własnie wygląda swiat. Dupa, cycki, anale, bluzganie Kiedyś nam się wydawało że jest inaczej, ale to było błogie życie w nieświadomości.

Gość gość
tak nie wyglada swiat, wylaczcie te oglupiajace strony dla dziewczat,kobiet, poczytajcie cos madrego w necie tez jest mnostwo wartosciowych madrych stron z artykulami o swiecie, chocby wikipedie wszystkie hasla na poczatek,tylko bez jaj, potem podam wam linki do pasjonujacych tematow z artykulami

Gość gość
Gościu wyżej, co z tego że w necie są ciekawe i interesujące artykuły? To zupełnie inna bajka. Fora to miejsce gdzie ludzie piszą co myślą. Piszą o swoich sprawach, problemach, zadają pytania. I tu własnie wychodzi szambo.

Gość gość
"I tu własnie wychodzi szambo. " 6 lat zaglądałem na pewne forum gdzie dziadostwa nie było. Obecnie chyli się ono ku upadkowi (przez wprowadzanie niepotrzebnych zmian). Można stworzyć fajne forum, na którym prowadzi się dyskusje na poziomie, nie wyzywa, pond nikogo się nie podszywa. Ale o to musi zadbać moderacja, która na kafeterii jest bardzo leniwa, która wybrała drogę szamba. z "Tak własnie wygląda swiat. D**a, cycki, anale, bluzganie" Świat taki nie jest. My go tworzymy, i nie musimy do niego przystawać jeśli nam nie odpowiada. z "po prostu nie potrafię wyłączyć kompa" Więc jeśli już obracasz się w tych tematach :D polecam posłuchać wykładów z Jerzym Vetulaniem. "D**y" "k***sy" itp. z punktu widzenia neurobiologa.