Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAMUSIa NA WYVCHOWAWCZYM co myslicie o moim pomysle

Polecane posty

Gość gość

za 2 miesiace konczy mi sie macierzynski i ide na wychowawczy. no i z pieniazkami bedzie krucho. wymyslilam ze moglabym robic prezentacje na weselA, chcialabym opanowac program adobe after effects i w nim podzialac. myslicie ze to by sie sprawdzilo i wypaliło??? myślicie że jest sens poświęcić kilka miesięcy na naukę programu (myślę że nauka zajmie min 3-4 miesiące)...?

Myślę, że jak chcesz dorobić to zajmij się czymś na czym się znasz a nie czymś czego dopiero musisz się nauczyć.

Gość gość
tylko nie znam się na niczym co mogłabym robic w domu :( w pracy zajmowalam się importem spożywki z chin, wdomu tego nie zrobię :(

Gość gość
Spozywki z chin? Importuj jak masz doświadczenie odziez , pościel itp. :)

Gość gość
tak :) a dokladniej ryb :) nie chcę nic importopwac bo za fuzo z tym zabawy i nie mialabym gdzie skladowac... a poza tym w handlu są tak wyżylowane ceny ze nie wiem czy warto...

Gość gość
Czy nauka cie kosztuje? Nie. Ja bedac na wychowawczym zaczelam sie uczyc vba nie majac pojecia o programowaniu. Dzisiaj pisze aplikacje na telefon

Nie wiem czy to jest dochodowy interes. Skoro nie potrafisz jeszcze wykonać takiej usługi to trochę czasu minie zanim dojdziesz do perfekcji ;) A jak dojdziesz do potencjalnego klienta ? Dobra reklama,też mało nie kosztuje. Ale próbować zawsze można :)