Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sytuacja w rossmanie

Polecane posty

Gość gość

wczoraj bylam w rosmannie po farbe do włosów z psem.Myslalam ,ze bede mogla psa na chwile przywiazac przy rossmanie ,ale niestety tam gdzie chodze nie ma takiej mozliwosc.Wiec wzielam psa na rece to jets maly pies nawet nie zaszczekał.Podeszla do mnie pracownica rossmana ,zebym wyszla ,pzoniej ochroniaz na mnie krzyczal,ze z psem sie nie wchodzi ,a ja doslownie 30 sekund wzielam farbe i podeszlam do kasy trzymajac go na recach.Co sie stalo?nie rozumiem przesady pracownikow rossmana

Gość gość
ty durna małpo , przez ciebie mogą zapłacić karę i stracić sklep!!!! z kundlami nie wchodzi się do sklepów zwłaszcza gdy sprzedaje się tam żywność a w Rossmanie mają różne takie pierdołki typu batoniki i inne !

Gość gość
ales Ty głupia, po cholere polazłas do sklepu z psem??? bardzo dobrze ze Cie zjechali, jak jest zakaz to jest zakaz, jakby sie pies poszczał lub posrał to oni by sprzatali nie ty

Gość gość
juz sie glupie macice oburzaja jakby im pies do mordy narobil, i tez nie rozumiem reakcji tych pracownikow, skoro udalo ci sie przejsc z psem az do kasy, a on po drodze zadnych szkod nie narobil, to juz mogli machnac na to reka i cie obsluzyc przy kasie

Gość gość
Nie zesrajcie się...przecież miała go na rękach,a poza tym nie jeden pies jest czyściejszy od innych ludzi

Gość gość
miała na ręcach :D prowo1/10

Gość gość
ja bym ci wyrwała tego kundla i rzuciłabym nim prosto pod samochód,beknąłby pod kołem jak balon puuuffffff !

Gość gość
ty wyzej, delikatny z ciebie kwiatuszek :D przed swoim mezem tez zgrywasz takiego robocopa?

Gość gość
Polacy sa jednak ograniczeni powinien was ten Putin odj***c :D mieszkam w De i tu ludzie z psami po calych galeriach handlowych chodza.zeby nie bylo to nie mam psa i miec nie zamierzam ale jak wiedze te pl bydlo i zero tolerancji to zal mi was

Gość gość
nie przesadzacjie wziela psa chciala go przywiazac ale nie miala gdzie 1 min pies byl na rekach

Gość gość
mieszkasz w De - w dzielnicy razem z rumunami, ciapatymi, cyganami,murzynami, muzułmanami i białorusinami ? wow myjesz kible ze srak i zarabiasz ? wow normalnie beznysmen/ka

Gość gość
hahah stracic sklep dobre sobie

Gość gość
to w DE trzeba patrzec w galerii pod nogi zeby nie wpepnac w psie goowno :|

Gość gość
A k***a dziecka wasze to nie sa obrzydliwe ślina im z ryjów leci wiecznie rece poklejone jakims jedzeniem ciagle cos w gębach mamlaja potem dotykaja tego co na polkach i jest i to zje w porzadku dla was mamusie zasrane. Takie obrzydliwe jesteście bo piesss bleee a same loda robicie męzowi a potem smoczek oblizujecie jak dzieku spadnie i to jest w chuj higieniczne. A wielka afera o to ze dziewczyna z psem weszła przeciez nie nasrał na środku rosmana jak niektóre dzieci

Gość gość
Chyba nigdy nie bylas w De biedny ulomie bo zapewne nawet na bilet cie nie stac :D Rumunom to mozesz buty czyscic wiesniaro :D chociaz zadnego tu nie spotkalam Nie musze myc kibli moi dziadkowie urodzili sie w De i mialam mozliwosc wyjechac na pochodzenie.wole byc wnukiem dziadka Hilera niz bienym poloczkiem jak ty :D :D Pozdro szmato ;)

Gość gość
zgadzam sie z wypowiedzia wyzej, ja juz bym wolala zakaz wprowadzania dzieci do sklepow, pies moze i narobi, ale moge po nim posprzatac i po problemie, dziecko jest tak irytujace ze psuje nastroj na caly dzien

Gość gość
szczerze? zakazu nie zauwazylam, peis byl na recach nawet nie szczeknal i sie nie poruszyl.Poza tym zwrocila mi uwage Pani ,ktora tam pracuje, za chwile podchodzi ochroniaz,ktory zapewne chcial mnie wyprosic ,ale ja juz stalam w kasie, wiec poweidzialam ze juz wychodze tylko zaplace.Nie rozumiem oburzenia tych ludzi.ok zle zrobilam wchodzac ,ale trwalo to doslownie 1 min.A oni zahcowali sie jakbym nie wiem co zrobila.Niech lepiej zwracaja uwage na zlodzieii

Gość gość
A w Holandii normalnie do sklepu można z psem wchodzić I to bez kagańca I co można? Rzadko am widuję nawet wielkie psy na smyczy i nigdy o żadnym pogryzieniu nie słyszałam

Gość gość
nie musze uciekać do De żeby miec pieniądze tania ściero , mam forse bo potrafie zarobić w Polsce a wy musieliście spiertalać bo nie mieliście co żreć skoro twierdzisz że "Poloczki są biedne" to musiałaś żyć gdzieś na terenach PGR i mieć zgrzybiałą matke i ojca alkoholika a jak wyjechałaś szmato do De i zobaczyłas kibel geberit i sklep to myślisz że elyta jesteś tania szmata z nizin społecznych , gardzę takim ścier-wem jak ty ,

Gość gość
Sama jestem Deutsche wiec komu mam dawac jak nie im :D zal ci d**e sciska, ty masz tylko brudnych polaczkow i ubogich polaczkow do wyboru :D nie ruszaja mnie twoje teksty bo dla mnie jestes nikim :D biedna polko co siedzi na kasie za 2 euro za godzine Viel Glück in deiner Heimat ;)

Gość gość
Pewnie ze wolalam wyjechac z zacofanej polski, chociaz moj szczecin uwazam za bardziej niemiecki niz polski :D a ty maly brudasie wracaj na kase w biedrze :D

Gość gość
jak twoja rodzina robi przy kasie w biedrze to nie oznacza że wszyscy w Polsce tłumoku z zacofanego PGR nie oceniaj innych według siebie śmieciu :D

Gość gość
Nie mam rodziny w pl zacofana szmato :D ty zapewne nawet pracy w biedrze nie masz bo nawet tam jestes za ulomna :D Schlampe

Gość gość
A twoja matka pewnie sprzedaje sie za gar zupy bo w twojej pl nawet na to cie nie stac :D

Gość gość
nie posraj sie z podniecenia biedna brudasko z De

Gość gość
Biedna nigdy nie bylam scheiß Polen

Gość gość
chore te ludzie sa takie bulwersujace sytuacje coraz czesciej sie znajduja

Gość gość
W Holandii ogolnie psy są ulozone. Dlatego sie im na tyle pozwala. Rzadko kiedy mozna spotkac na miescie psa w kagancu. Nawet te duze sa spokojne i bardzo posluszne.

Gość gość
Dlatego ci ktorzy nie wyjechali po za granice pl nie maja pojecia co to cywilizacja

Gość gość
Pies luzem chodzacy po markecie w NL? nie spotkalam sie. ale w tych wozeczkach - owszem, jeżdzą po sklepie