Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tood

krągłe, odstające, jędrne pośladki

Polecane posty

Na życzenie zakładam topik dla wielbicieli krągłości. Kto tak ja kocha okrągłe zadki na pewno się tu odnajdzie. Zalecane jest tu wielbienie, zachwycanie się, chwalenie oraz pisanie wszystkiego ku chwale pośladów.

Gość pinky peach
Tood ja mam okrągłe pośladki. Nie grube absolutnie. Ale takie idealnie okrągłe i mięciutkie i gładziutkie. Lubie je wypinać :-p

Gość kobieta na przejsciu
udowodnij :classic_cool: nie bądź gołosłowna!!!

Gość pinky peach
A więc lubię je wypinać, mocno pochylając się do przodu i prosząc o klapsy... są wtedy różowe i gorące ale dalej gładziutkie i okrągłe. Właśnie takie idealne do klapsów! A teraz dodatkowo po lecie opalone!

chyba się na nas wypięła :O

a mi coś zsuwa :P :classic_cool:

królowa jest tylko jedna ;) poza tym mi juz opalenizna zeszła :(

królowa jest tylko jedna i tłumaczyć się nie musi. Skoro się tłumaczysz to my wybaczamy brak opalenizny, pokazuj nie wymyślaj. A tak na marginesie to nie wiem czy nie wolę jak widać ślad po bieliźnie na skórze.

Gość małarudamaruda
hmm...to jest w moim ciele moja ulubiona część ciała - tyłeczek :D tak, więc rozumiem panowie również wasze zachwyty. doceniam też jak panie taki mają.

Gość nnka
moja dupa, moje zasady 😴

Gość gość
Widzisz Tood jak się ładnie temat przyjął. Dbaj o niego. I te cudnie odstające 👄

o to, że temat się zadomowi nie miałem najmniejszych obaw ale dlaczego opisy są tak skromne, wstrzemięźliwe? Nie rozumiem.

Gość gość
opisz swoja doope bez wstrzemiezliwosci to inni pojda za twoim przykladem. proste :classic_cool:

Gość gość
facet ma fisia na punkcie mojego tyłeczka, lubi go oglądać, ale szczególnie lubi się chwalić przed kolegami jaki piękny tyłeczek ma jego laska. Zawsze pilnuje, żebym na wspólne wyjścia lub grile (często) miała seksowne stroje eksponujące te walory. Była era dopasowanych jeansowych spoodni biodrówek, ostatnio królują legginsy. Najpierw tunika zakrywa, choć częściowo tył. Ale przygotowana jest wersja jak zrobi się swobodniejsza atmosfera, obrócimy parę piwek lub drinków. Pilnuje żebym zdjęła tunikę, zostaje top odsłaniający brzuch no i legginsy, zwykle taki fason, że pośladki są rozdzielone.

chyba też ze względu na to ja najbardziej lubię kupowanie majteczek...atrakcyjne musi być także ładnie zapakowane, podkreślone :P chociaż i tak wiadomo, ze taki tyłeczek najlepiej prezentuje się nago...

Gość scribo ergo sum
Muszę się wtrącić.... Moim zdaniem najpiękniejszym opakowaniem dla krągłej sterczącej kobiecej (!!!) pupy jest...... Krótka koszulka. Krótka, czyli sięgająca gdzieś w okolice pępucha, ewentualnie kilka cm niżej. Więcej opakowań być nie musi :-) Kto uważa podobnie?

Koszulka może być dłuższa jak właścicielka pośladków wie jak z niej korzystać ;)

Gość gość
to zepsuje temat :-P taki tylek nie moze byc za duzy i musi byc podparty para fantastycznie zgrabnych nog... kiedy wlascicielka takich boskich posladkow wypina pupe wspinajac sie na palce, zaczynam sie zastanawiac czy jesli sprzedam obie nerki i watrobe bede ja w stanie naklonic do malzenstwa przy pomocy pierscionka z szesciokilowym diamentem (-:

18:46 ja mam taki tyłeczek nad zgrabnymi nogami :P, więc chyba los na loterii wygrałam. ale już swoje diamenty dostałam i nie nalegałam na nerkę (może nie słusznie :P ).

a jak się wam widzą takie "latynoskie" pupy z kultur Mucho?

Gość gość
mmrrr latino tyłki :D Tood shake it shake it

Gość gość
jako kobieta mogę stwierdzić, że wolałabym jak ta pierwsza. :) choć presja do bycia wieszakiem jest przeogromna i tu przewaga dla Pani numer dwa. Dylemat.