Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tood

krągłe, odstające, jędrne pośladki

Polecane posty

Gość gość
malaruda - jestes winna wdziecznosc nie tyle losowi, co swoim przodkom, ktorym nie zabraklo dobrego smaku kiedy dobierali sobie zyciowych (albo reprodukcyjnych :-P ) partnerow mam nadzieje, ze troszczysz sie o dobro ludzkosci i uszczesliwiasz swiat chodzac w krotkiej spodniczce na codzien. w swiecie drapieznego kapitalizmu i szalenczej konsumpcji wartosci sa w cenie ;-P

Gość gość
a ja mam cellulitis na d***e

22:30 hah...nie zapomnę podziękować rodzinie ;). nie wiedziałam, że aż świat tak uszczęśliwiam odpowiednio go podkreślając , ale to miła myśl :P

a nie zauważasz tych na szczęśliwych których mijasz? może inaczej tych co idą za tobą dużo za daleko:)

Gość gość
Ja mam taki krągły, odstający tyłek, dwie piłeczki jędrne, nic w stypu typowych polek. Ale co z tego jeśli jestem płaska jak deska :/ Ten tyłek chętnie zamieniłabym na jakiś zwykły byle by mieć jakieś piersi, takie które choć trochę się odznaczają.

Nie przejmuj się, małe piersi nie są ujmą a pupę masz gatunkową więc nie wiem czemu narzekasz.

Gość gość
Moje piersi wyglądają jak te ze zdjęcia po lewej, także nie jest to normalny kształt i facet nie ma na co popatrzeć a takie dwie kuleczki z przodu nawet jak są małe ale zarysowane to są jakąś podnietą. Także uwierz mi, że zamieniłabym mój super tyłek bez wahania. Za tym tyłkiem oglądają się na ulicy ale co mi po obcych na ulicy jak w prywatnym łóżku nie ma na co z przodu popatrzyć. Chociaż znając, życie to jesteś pewnie starszy jak i inni miłośnicy pośladków tutaj. Ja jestem młodsza, mam 22 lata i zwykle w moim wieku faceci zwracają uwagę właśnie na cycki a nie na tyłek.

Chyba masz rację, że twoi rówieśnicy mogą mieć inny pogląd niż ja. Trzeba sprawdzić co faktycznie jest ładne i miłe a co mitem. To trochę tak jak z "wieszakami" wychowałaś się w czasach gdy Calista Flockhart była uważana za grubą. Media namieszały w głowach chłopakom i każdy chce chudzielca. Jednak do czas gdy organoleptycznie nie porówna jej z normalną kobietą. Nie może się co prawda przyznać przed kolegami, że okrągła pupa jest tym o czym marzy. A dekolt? no cóż nawet homoseksualiści zapuszczają żurawia jak tylko mogą nawet jak pod bluzką jest jajko sadzone.

Gość gość
Właśnie dlatego chyba nigdy nie będę się czuć normalnie dopóki nie zrobię sobie sztucznego biustu i nie mówię o takim jak z p****la tylko lekkim zarysie i rozmiarze B. Teraz po prostu czuję pustkę i że tam coś powinno być. Jak trzeba będzie to sobie z tyłka dam przeszczepić hehe :D

niestety nie mogę napisać nic pod tytułem "głupia jesteś, czepiasz się, nie masz podstaw". Jeżeli to da ci moc to czemu nie. Musisz nazbierać chyba około 14 000 PLN. Miej jednak świadomość, że każdy posunięty wiekowo 30 latek .. i tak dalej :)

Gość gość
nice, która jeszcze pokaże na czy siada?

@ gość wystawiasz swój zadek na OLX do sprzedania?

Uwielbiam takie pośladki... Najchętniej to bym się do takich mocno przytulił i ciągle tylko chciał czuć ten ich delikatny dotyk. Mógłbym nawet na nich spać, do spania na nich się nadają lepiej niż najlepsza poduszka. Gdybym znowu miał dziewczynę, chciałbym, żeby po domu chodziła absolutnie goła, żebym w każdej chwili się mógł tam przytulić. Działa to na mnie bardzo kojąco, uspokajająco, odstresowująco. Śliczna jędrna pupcia jest najlepszym lekarstwem na całe zło tego świata.

jednak do spania na kobiecych pośladkach najlepiej mieć 3 metrowe łoże. Bo najlepiej ułożyć się między nogami i tu mam zawsze problem :)..

Z twarzą na cipce musi być jeszcze lepiej... Tam jest tak cudownie, tak ciepło, delikatnie, tak przyjemnie i miło... raj na ziemi. Ciężko by mi było później oderwać się od takiego raju.

Gość gość
Tod zdecydowanie jak od tyłu ją bierzesz i ciągniesz za włosy eh znam cię z reala prymitywny bsg wilku no twoje laski też mają ładne tyłki to czemu na forum się tym podniecasz singlu wstydliwy

Gość gość
Tod lubisz ciacho i jak dzis humorek?

Gość gość
Sama mam takie pośladki.Pozdrawiam Tood;)

a dziękuję dobrze, jednak temat ma się o tyłkach a nie o humorze (zwłaszcza moim). choć może i o humorze bo jak bardzo taki zadek humor poprawia :)

Gość bzykałabym
ciekawa postać ten Tood

Gość gość
Tood pomodl się przed snem

Gość zgubiony mózg Tooda
Tood jesteś tu?

Gość gość
nie ma oddelegował mózg