Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0000000000000000000

czy powinnam ich przeprosic??

Polecane posty

Gość gość0000000000000000000

W Sobote miala zajscie przykra sytuacja, siedzialam u siebie w ogrodzie ze znajomymi (ktorych znam 7lat) wiekszosc to faceci,nagle do ogrodu wtargnął wilczur i doskoczyl do budy mojego psa,moj pies zaczal wyc,bo tamten go gryzl momentalnie podbieglam do budy i zaczelam go odciagac. Obcy pies pogryzl mi reke cala akcja trwala kolo 5 minut, moi znajomi tylko siedzieli i sie wydzierali, wyskoczyl moj tata uderzyl tego psalopata a ten uciekl. Po calej akcji, tata wsciekly doskoczyl domoich znajomych, ktorych zreszta bardzo dobrze znal, zaczal wyzywac facetow od c***itp... ze jak faceci moga patrzec jakpies gryzie kolezanke i i nic nie zrobic,na koniec kazal im doslownie "w********ac" oni nic nie powiedzieli wszyscy wstali i wyszli. na nastepny dzien, kolega(jakby lider calej szaji) napisalmi sms, cxzy wszystko oki ze jest urazony tymco powiedzial moj tata,bo ze co pies tez mial ich pogrysc? tak doslownie zapytal. Nie odpisalam wiec wieczorkolezanka napisala mi ze moj tata jest niewychowany i jakmogl do nich tak powiedziec.... jestem zmieszana cala sytuacja... niby tata ich zwyzywal ale jakmogli siedziec***atrzec jakpies mnie gryzie?:(

Gość gość
aha, i takkolezankanapisalami jeszcze, ze nie pomogli mi bo pies byl pewnie nie szczepiony;/

Gość gość
moim zdaniem powinnas do nich pojsc i przeprosic, i nie z pustymi rekami, kup najlepiej butelke jakiegos dobrego alkoholu na zgode

Gość gość
to niby nie bylich owowiazek walczyc z jakims psem, ale jest mi jakos przykro z 2 str moj tata zawsze taki mily dla nich na urodziny domownikow zawsze przychodzili do nas, a on ich zwyzywal od cip..

Gość gość
Ojciec miał racje, postaw się w jego sytuacji. Prawdziwy facet widząc co się dzieje spróbowałby odgonic tego psa, a nie siedzieć bezczynnie.

Gość gość
ja na pewno bym ich nie przepraszala, bo nie masz za co. Wybuch twojego taty byl zrozumialy, mogli zrobic cokolwiek, zaczac szukac jakiegos przedmiotu do ogluszenia psa, cokolwiek, nawet jesli by nie pomogli, to przynajmniej wykazaliby chec pomocy. Dla mnie zachowali sie jak c**y

Gość gość
wlasnie tez tak mysle, ale jakpowiedzialam to tej znajomej to powiedziala, ze moze jeszcze by ja mialu gryzc

Gość gość
No dobra a jakby cie facet napadł i zaczął g****ic to tez by nic nie zrobiła bo jeszcze ja tez by zg****il ? :o Zenada Chociaż koleżanka rozumiem ze sie bala, ale faceci? Zenujace

Masz idiotów, a nie znajomych. Jakby moi mi tak zrobili, to ja bym im kazała wypierdalać, a nie mój ojciec. Nie toleruję takiego zachowania. Mężczyzna ma pomagać kobiecie, niezależnie od tego, czy jest z nią w związku, czy jest tylko znajomym. Dzisiejsze czasy zrobiły z facetów mentalne kobiety. "Ojej, bo mnie ugryzie! Lakier z pazurków mi zejdzie!"

Gość gość
jesu, jakich ty masz znajomych, pies cie atakuje a oni siedzą żeby ich nie pogryzł, i to faceci, makabra

Chyba na głowè upadłas dziewczyno z takim pytaniem! Po takiej traumie wykasuj telefony do tych "znajomych"! W glowie sie nie miesci taka obojètnosc! Swojemu super-tacie kup cos dobrego i mocno przytul, bo uratowal ci zycie. Znajdz sobie nowych znajomych.