Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w szkole piłka nożna jest "podstawa"? Jest glupia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 13 lat i uczęszczam do gimnazjum. Odkąd pamiętam, każdy nauczyciel każe grac uczniom w piłkę nożna. Dlaczego tak jest? Mi się ona nie podoba, moim kolegom tez nie. Dlaczego do cholery jasnej piłka jest najważniejsza?! Jakby nie można było zorganizować nic tylko piłkę nożna. Juz mnie to powoli wkurza. Niektórzy po prostu nie rozumieją, ze ktoś tego nie lubi, nie umie grac, ale każą grac bo sport trzeba uprawiać. Ale jak juz ktoś za proponuje cos innego, to jest nie, bo nie ma czasu, kiedy indziej. A tak naprawdę nauczycielom się nie chce. Bo najłatwiej dac gowniarzom piłkę i mieć święty spokój. Apeluje do wuefistow, aby WF nie sprowadzał się tylko do grania w piłkę. Pozdrawiam.

Gość gość
No to apeluj do wfistów w szkole, grupe predzej wyslucha, albo do dyrektora, bo tu wfistow nie ma

Gość gość
Mój nauczyciel od wf przez 3 lata nie robił na lekcjach nic, tylko siatkówkę. Ja siatkówki nienawidzę, więc NIGDY nie ćwiczyłam. Nigdy, ani razu przez 3 lata. Za każdym razem na świadectwie miałam 5, ten idiota wpisywał nam fałszywe oceny. Tacy są teraz nauczyciele :D