Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuję nad urządzeniem, które będzie wykrywało zdradę partnerki i alarmowało o

Polecane posty

Gość gość

tym faceta. Nie ściemniam. Mówię poważnie. Chcę coś takiego wynaleźć, konstrukcja będzie nieco przypominała niewielkiego chipa wczepianego w skórę, będzie to można zrobić dyskretnie, nawet podczas snu partnerki i nic nie poczuje i nie zauważy, chip będzie na prawdę niewielkiej wielkości, będzie czuły na zwiększone stężenie hormonów w odpowiednich proporcjach wywołane stosunkiem, oraz na przyśpieszony przepływ krwi, a także ruchy ciała (drgania). Urządzenie będzie dopracowane tak, że nie będzie myliło stosunku z innymi aktywnymi zajęciami, jak uprawianie sportu, ekscytacja, czy wzmożony wysiłek psychiczny. Zamierzam puścić to w obiek i udostępnić to wyłącznie mężczyznom i jest to dogłębnie przemyślana decyzja, spowodowana tym, że na mężczyźnę społeczeństwo i kobieca presja wywiera większy nacisk i ma on znacznie trudniejsze życie, więc ma prawo chociaż do tego( skoro kobiety i tak nic więcej nie dają od siebie) do wierności swojej partnerki. Kolejnym argumentem, który mnie do tego skłonił jest to, że mężczyźni są słabsi psychicznie i trudniej znoszą takie rzeczy, bo są z kobietą dla kobiety. Facet zakochuje się w kobiecie jako takiej i często żadna nie może jej zastąpić, a kobieta zakochuje się w RZECZACH wnoszonych przez faceta do związku takich jak pieniądze, wygląd i obrona, a zawsze może znaleźć takiego, który ma tego więcej i wtedy zaraz zakochuje się od nowa. Po przemyśleniu podjąłem tę decyzję w zgodzie z własnym sumieniem i to jest postanowione.

Gość gość
tam się przejęzyczyłem, więc poprawiam, miało być "w obieg."

Gość gość
nie ponieważ nie będzie prostaglandyn( substancje zawarte w s*****e) moje urządzenie wykryje to, a jeśli zastosuje się prezerwatywę to wykryje latex.

Gość gość
Faceci sie zakochują, a to dobre...