Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MOŻNA NAZWAĆ DZIECKO MAJA?!! litości

Polecane posty

Gość gość

Litości! Wśród mojej rodziny i znajomych już jest 11 Maj!! W przedszkolu mojego dziecka nie lepiej. Oszaleliście z tym imieniem? Dziecko za paręnaście lat będzie sobie w brode pluło, że 1/3 jego koleżanek to Maje! wrzućcie na luz z tym imieniem, jakby innych ładniejszych nie było. Normalnie jak baranki na rzeź

Gość gość
jak można przejmować się tym, jak cudze dziecko ma na imię? litości

Gość gość
A jak twoje ma na imie

Gość gość
uwierz mi, że nie mieści sie w pierwszej 10 najpopularniejszych imion

Gość gość
Tylko samo jest zuziek, natalek, julek, lenek więc nie wiem czemu się tak przejmujesz

Gość gość
Wstydzisz sie napisac jak ma n imie twoje dziecko

Gość gość
Natalii jest bardzo mało, więcej w grupie 17 letniej, ale małych dzieci o takim imieniu już nie ma. Moda minęła.

Gość gość
lata mi to, tylko nie kumam jak kolejny rok z rzędu jest nadawane imię, które od x lat jest na 1 miejscu najpopularniejszych imion, dlatego pytam, może ktoś wytłumaczy o co kaman. Bo żal jak Pani woła na dzieci po nazwisku

Gość gość
nie napiszę, bo co bym nie napisała i tak bedzie pojechane.

Gość gość
Ja mam na imie Natalia mam 25 lat,wtedy rzadko ktos nadawal takie imie.teraz powrocilo i co mam zmienic? Tak samo bedzie z twoim dzieckiem autorko.dzisiaj modne Zuzie a za miesiac Helwna

Gość gość
To , że w twojej okolicy jest tyle dziewczynek o tym imieniu nie znaczy , że wszędzie tak jest. Ja znałam Maję jeszcze na studiach a druga Maja chodziła z moim synem do przedszkola to tyle jeżeli chodzi o Maje w moim otoczeniu.

Gość gość
no i? imie jak imie... Dużo imion się powtarza u mnie na uczelni powtarza sie wyjątkowo imie Magda i co w tym złego? U mojego brata w grupie jest 4 Mateuszów i jakoś nikt z tego nie roni afery.

Gość gość
to prawda wszędzie Majki, Zuzie, Leny, Oliwie dlatego ja bym tak dziecka nie nazwała, właśnie z tego powodu, nawet jak imiona fajne

Gość gość
Natalia to piękne imię i wcale nie jest takie popularne, osobiście znam tylko 1. Nawet za moich czasów nie było takiego boomu na żadne imię, owszem zdarzały się 2 Kasie czy Agnieszki w klasy, ale nie 1/3 Maj, dlatego pytam. Żadnego innego imienia nie da się porównać z popularnością Maj, bo nigdy nie było takiego boomu jak na to własnie imię

Gość gość
Teraz Mai jest mniej,gorzej z Lenami

Gość gość
mój piesek, a raczej suczka nazywa się Maja:) czasem jest śmiesznie jak krzyczę pod blokiem Maja, a tu 5 dziewczynek reaguje na imię mojego psa:D

Gość gość
gość 18:07 -hahahahaha popłakałam się

Gość gość
Nie znam zadnej dziewczynki o tym imieniu. Mam 30 lat i na imie anka. Wiesz ile anek mialam w klasie w lo? 7. Nie mam traumy nie bylo mi glupio ani zle jak nauczyciele w klasie mowili anna k. Dldo odpowiedzi. Nie wiem w czym ptoblem

Gość gość
Zawsze były jakieś mody na imiona, mi też sie nie do końca podoba, ale też w czym to ma przeszkadzac? bezpieczniej jest dać popularne lub chociaz średnio popularne imie dla dziecka niż oryginalne bo nie wiadomo jakie będzie miało charakter. Rzadkim imieniem bronia się przebojowe osoby, jeżeli dziewczynka będzie zamknięta w sobie, nięsmiała, być moze niekoniecznie zgrana z grupą np. to niech lepiej będzie tą 10 Mają, przynajmniej nikt sie nie będzie z niej śmiał, za to jak będzie jedną Janką czy nawet Gośką (zabawne, ale teraz to imię jest na wymarciu i moze wydawać sie dzieciom dziwne i "dla starej baby") to będzie już miała całkiem przekichane.

Gość gość
moje dziecko ma na imię Lena-nie znam innej Leny i nie ma ani jednej w całym przedszkolu . moje dziecko chce żeby jej siostra miała na imię Majka i szczerze mówiąć zastanawiam się bo imię ładne a poza tym osobiście tez żadnej nie znam i nie ma w naszym otoczeniu... co mnie to obchodzi , ze gdzieś indziej jest ich dużo!!!!!!! za dużo jest dużo Karolin,Paulin,Wiktorii...

Gość gość
Ja też mam 30 lat i chodziłam do klasy do liceum z Mają i to jedyna maja jaką znałam.

Gość gość
imię idealne dla psa :D

Gość gość
Nie wierze że nie znacie dziewczynek o tym imieniu! Ja znam trzy i to z małej wioski. W sumie imię nie najgorsze ale drugie w Warszawie. Jest dużo pięknych imion. Choćby Kaja. To w sumie tylko jedna literka a zmiana ogromna

Gość gość
U mnie Maj jest mało, za to jest niesamowita liczba Lenek, Amelek i Zuzanek- tych urodziło się w ciągu tygodnia 5 wśród osób z mojego otoczenia! Ludzie lubią naśladować innych

Gość gość
Maja to imie dla pszczółki, nie dla psa :) Zgadzam się z autorką. Nie macie wpływu na to czy imię będzie popularne, ale te imiona już są mega popularne i wiecie o tym w dniu w którym wybieracie imię dla dziecka, a to różnica :)

Mi też się to imię nie podoba, ale są gusta i guściki. Każdy nadaje dziecku takie imię jakie się mu podoba.

Gość cześć i czołem kluski
Maja to imię nie z mojej bajki, ale każdemu podoba się coś innego. Za moich czasów była inwazja Agnieszek. I nic się nie stało.

Gość gość
Strasznie musisz mieć nudne i przykre życie, autorko, skoro zadałaś sobie trudu policzenia Maj w swoim otoczeniu :( Przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia :( /Maja, rocznik 1983

Gość gość
Maje były oryginalne 20 lat temu . A z tymi zuzami nikolami lenami to makabra . Jakiś owczy pęd . Pszczółka Maja piesek maja ...złośliwcy faktycznie mogą tak nazywać czworonogi -efekt jak u gościa 18.07...

Gość kucykpony
Ale o co chodzi z tym imieniem dla psa.... przecież to żadna obelgi. MOj znajomy nazwał swojego kota takim samym imieniem jak ja mojego syna. Zawsze myślę o tym z sympatią! Oboje wybraliśmy ładne imię. Ja nazwała nim swoje dziecko, on kochane zwierzątka. Nie widzę tu absolutnie nic negatywnego!