Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asdfgh1

CZY TO CIĄŻA?!?!

Polecane posty

witam ;) mam pewien problem, troszeczke się nie pokoje więc wole kogoś zapytać o zdanie. ostatnio pieściłam sie z moim chłopakiem, nie doszło do wytrysku spermy, lecz na 100% nie jestem pewna czy preejakulat sie nie uwolnił, mój chłopak dotykał moich miejśc intymnych penisem, lecz we mnie nie wszedł, ale włożył mi do połowy palce.. obliczyłam ze wypadały mi wtedy dni płodne raczej, nie jestem pewna w 100% ponieważ cykle mam 21-22 dniowe i z tego co czytałam to w przy takich krótkich cyklach owulacja może występować jeszcze w czasie miesiączki.. po tym zbliżeniu miałam chyba okres, 6-dniowe krwawienie + jednego dnia skrzepy, w tym miesiący spóźnia mi się okres 3 dzień, bolą mnie piersi, mam krostki na twarzy.. nie wiem czy to ciążą czy miesiączka za trzymałą się przez stres wywołany obawą przed ciążą ;d

pytam, bo niby miałam ten okres ale tyle sie naczytałam w internecie ze niektóre Panie miały okres przez 4 pierwsze miesiące

Gość gość
Hahahaaaa

Gość gość
Sadze ze nie jestes w ciazy, piersi bola bo okres pojawi sie lada moment. Wyluzuj

Gość gość
nie bierz sie lepiej za seks

Gość gość
Jesli masz krostki na twarzy to ciaza na 100 procent.Przykro mi,ale czasami tak sie zdara gdy facet wklada palce do polowy.Powiedzcie rodzicom,zacznijcie kompletowac wyprawke czekajcie na bobusia.Dacie rade,trzymajcie sie Kochaniutka