Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrzedobrane

Jak sie dobrze dobiera tabletki

Polecane posty

Gość dobrzedobrane

Samo to okreslenie mnie orytuje. Jak tylko jakas kobieta napisze, ze ma skutki uboczne, to zaraz pojawi sie 10, ktore wyjasnia, ze przy "dobrze dobranych tabletkach" nie bedzie skutkow ubocznych. Wiec jak sie dobrze dobiera? Mam nadzieje, ze nie na podstawie wywiadu czyli kilku pytan "czy ma pani tradzik?" "czy chce pani przytyc?" Dobrze to mozna dobrac stanik... Chcialam zaczac brac tabletki, bo inaczej nie bede uprawiac seksu (dzieci nie chce), ale jak sie naczytalam/nasluchalam o cellulicie, zylakach, zakrzepicy, wypadaniu wlosow, to zrobilo mi sie slabo. A najgorsze jest to, ze nawet jesli w trakcie brania nie bedzie widocznych skutkow ubocznych, to nie wiemy czy w srodku nie robia sie cysty, zakrzepy itd. No i jeszcze kwestia odstawienia. Madre kobiety, co uwazacie i radzicie na ten temat?

Gość dobrzedobrane
Literowka, mialo byc "irytuje"...

hej autorko. teoretycznie tabletki powinny być dobrane na podstawie badań, ale wielu ginekologów to olewa. ja uważam, że przez dwa pierwsze msc można się czuć gorzej, ale potem już nie powinny występować skutki uboczne...no i u mnie nie występują bo włosy mi nie wypadły, przytyć nie przytyłam, żylaków nie mam(ale może wszystko przede mną bo kobiety w rodzinie miały) etc. czuję się dobrze, wpaść nie wpadłam, a używam ich około 4 lat.