Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamtegofilmu

Co to za film? Leciał w sierpniu w TV. Komedia.

Polecane posty

Gość szukamtegofilmu

Szukam tytułu filmu, który zaczęłam przypadkowo oglądać w TV. Nie pamiętam na jakim kanale, ale chyba była to niedziela około południa lub lekko po. Był śmieszny, a wręcz głupawy i się wciągnęłam w oglądanie. Akcja coś w tym stylu: żołnierze mieli wypadek samolotowy i jednego zabrali karetkę. Ustabilizowali go w noszach, wsadzili do karetki i przytrzasnęli głowę drzwiami. Karetka jechała po dołach i samochód podskakiwał. Ranny obijał się o sufit. Jak dojechali do szpitala to zatrzymali się chwilę w drzwiach wejściowych, bo lekarze się zagadali i drzwi rozsuwne znowu przytrzasnęły głowę rannego. Pędzili szybko na salę i lekarz złapał za nadgarstek żeby zmierzyć puls, patrzy na zegarek i zamiast powiedzieć coś o tętnie to powiedział, że za 20 obiad i może zdążą. Pamiętam jeszcze scenę w samolocie. Jeden z pilotów wyszedł i spacerował po samolocie, potem skrzydło odpadło i trzymał za to skrzydło w trakcie lotu a drugi trzymał go za nogi. Film był też o miłości i rywalizowaniu miedzy kolegami o dziewczynę. I takie tam... Może ktoś zna co to za film? :-) Aha, ten film mógł lecieć albo 2 tyg. temu albo 3 albo nawet 4 tyg. temu. 3 lub 4 najbardziej prawdopodobne. Nie mam programów telewizyjnych i w necie archiwum też nie mogę znaleźć.

Gość gość
Grał tan Leslie Nielsen?

Gość szukamtegofilmu
No właśnie grał tam jakiś siwy dziadek i był mi znany z twarzy z filmu akademia policyjna lub naga broń.

Gość gość
To pewnie on, bo takie wyglupy i parodie sa w jego stylu. Zobacz na filmweb w jakich filmach gral i znajesz ten film.

Gość szukamtegofilmu
Już patrzyłam ale sprawdzę jeszcze raz. Gdyby były zdjęcia, kadry z filmu to może prędzej. Ten dziadek był jakimś tam dyrektorem, dowódcą itp. I mi się to skojarzyło z Akademią Policyjną, bo tam tez był taki siwy dyrektor szkoły. A może to nie Nielsen tylko ten drugi? I może to jakaś wersja akademii tylko wojskowej? :-)

Gość gość
Grał tam młody Charlie sheen? To był hot shot. Parodia top gun.

Gość gość
"trzymał za skrzydło w trakcie lotu", to nie w stylu Akademii Policyjnej. Może to któraś z części Nagiej Broni? Albo Szklanką po łapkach? Ewentualnie "Czy leci z nami pilot"?

Gość gość
To moj typ "czy leci z nami pilot"

Gość gość
moze to byl "Czy leci z nami pilot" albo "Hot Shots!"

Gość gość
Hot shots- tytuł filmu

Gość szukamtegofilmu
Jesteście kochani!!!! To ten film! "Grał tam młody Charlie sheen? To był hot shot. Parodia top gun. " Dziękuję bardzo!!!!! Ps. A aktor przystojny! :-) Przypomniała mi się scena z pogrzebem :-) A potem była strzelanina :-)