Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście odebrali taki tekst?

Polecane posty

Gość gość

"Ale się zmieniłas" od koleżanki z którą nie widziałam się kilka lat? I nie okresliła czy na lepsze czy na gorsze, ja to odebrałam ,że negatywnie mimo że była miła i ogóle. Czy przesadzam?

Gość gość
Przesadzasz! Ale ja jeszcze zapytałabym ją pod jakim względem. Wygląd? Na pewno przez te lata zestarzałam się, ale ona też.:D Cechy charakteru?- Przez krótką chwilę nie jest na pewno w stanie określić. Jesteś szczęśliwa - taką pozostań, nie odbieraj każdego słowa negatywnie.

Gość gość
Miała na myśli wygląd bo powiedziała to dopiero jak się zobaczyłyśmy... Dziwne to było... może przesadzam ,ale jestem dość przewrazliwiona na swoim punkcie

Gość gość
Chyba masz racje, kolezanka byla zaskoczona twoja zmiana, ale nie chciala ci robic przykrosci i mowic ze wygladasz gorzej niz kiedys

Gość gość
ja tam to rozumiem, że koleżanka to rozważa, baby to dopiero potrafią sobie dogryźć wzajemnie, mi siostrunia ostatnio na widok moich włosów powiedziała: skoro tobie się to podoba... heheh olewać, tyle powiem

Gość gość
Bo gdybys wygladala w jej mniemaniu swietnie to pewnie nic by nie powiedziala z zazdrosci

Gość gość
Przesadzasz. Po prostu się może zmieniłaś i tyle nie znaczy to ani źle ani dobrze, niektorzy ludzie zmieniaja sie nie do poznania przez kilka lat

Gość gość
Mi za kazdym spotkaniem czy to po 2 czy po 5 latach mowia - ales ty schudla! Mimo ze od zawsze waze te swoje 48kg, ja to rozumiem w ten sposob ze one tyja w oczach i mi zazdroszcza wiec chca odwrocic od siebie uwage, a ja nadal wygladam mlodo i ladnie na buzi

Gość gość
Badz soba i miej gdzies takie uwagi , odpowiadaj tym samym co one ze tez sie zmienily, baby sa okropne jezeli chodzi o wyglad innych