Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2014 znamy sie od urodzenia mamy po 39 lat, i tak porownywalysmy ostatnio nasze zycie, ja wyszlam dla milosci za maz, jestem prawie 5 lat po slubie i nadal kocham bardzo mojego meza, jedna z nich wyszla za ma dla kasy, sa 10 lat po s lubie i chyba beda sie rozwodzic, bo tak jej maz mowi, druga mieszka z chlopakiem ktorego ledwo co poznala bo chce miec dziecko, nie kocha go ale narazie sa razem, kiedys roznie to wygladalo, ta co wyszla dla kasy miala naprawde super zycie, tylko facet stary ale po paru latach zupelnie sie odwrocilo, u mnie narazie bez zmian i mam nadzieje ze tak bedziemy zyc jak najdluzej, ta co chce miec dziecko powiedziala ze chce miec tylko dziecko chociaz sobie finansowo nie poradzi wiec narazie siedzi z tym facetem, pare lat temu ja mialam najgorsza sytuacje a teraz wydaje mi sie ze chyba najlepie na tym wyszlam, maz mnie kocha, ale jak w zyciu wszystko moze sie zmienic, czlopwiek nigdy by nie pomyslal, a ja jest u was i waszych dobrych znajomych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach