Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból kolana

Polecane posty

Gość gość

Hej. Ostatnio podczas biegania zaczęło mnie strasznie boleć kolano. Może znacie jakąś maść czy suplement godny polecenia?

Gość gość
dr.google do usług:)

Gość Marjolla
Może przeciążyłaś stawy o może masz wysychające chrząstki . Czy tak czy tak powinnaś zgłosić się do lekarza . Miałam taką sytuację , dostałam lekarstwo i zalecenie żebym brała suplement diety z kolagenem na odbudowę chrząstki . Mój wybór padł na 4flex . Teraz nie tylko stawy mi się wzmocniły ale i mięśnie również.

Witam! Jak napisała powyżej Marjolla, najpierw warto skonsultować ból z lekarzem. A skoro już padła nazwa 4flex, to udzielę kilku informacji o tym produkcie. 4flex to suplement diety, który w składzie zawiera Fortigel - kolagen naturalnego pochodzenia. Kolagen to białko, które stanowi budulec macierzy chrząstki (95%), a białko w postac***eptydów pomaga utrzymać zdrowe kości, wspiera wzrost i utrzymanie masy mięśniowej. Zapraszam na naszą stronę internetową, gdzie znajduje się poradnik "Jak dbać o stawy", w którym można znaleźć wiele cennych porad. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość gość
jak boli to wiadomo do lekarza ale czy preparat 4 Flex można zażywać prewencyjnie ?

Witam ponownie! Oczywiście że tak, suplement diety 4Flex można stosować profilaktycznie. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość K_Julian
Czy 4flex wspomaga również mięśnie? W jaki sposób?

Tak, 4Flex wspomaga pracę i siłę mięśni szkieletowych, zwiększa ich wydajność, redukuje obciążenia stawów, a tym samym prowadzi do ogólnej poprawy kondycji całego układu kostno-stawowego. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość gość
ja biore artrostop z glukozamina

Gość gość
Czyli 4flex wpływa jednocześnie na stawy i mięśnie? Ta poprawa kondycji mięśni może odciążyć nieco stawy?

Zdecydowanie tak, 4Flex wspomaga i stawy i mięśnie, co wydatnie wspomaga stawy. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość Hanna

Ja miałam bardzo silne bóle w kolanie przez bardzo długi czas. Dopiero gdy zrobiłam zabieg z komórek macierzystych ból ustąpił i czuję się bardzo dobrze. Zabieg super się udał i polecam jak również Magnopere Kraków https://magnopere.pl/