Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

preejakulat na prezerwatywie

Polecane posty

Gość gość

Część, mam problem, odnośnie preejakulatu. Zaczelam życie seksualne z moim chłopakiem i dotychczas było wszystko dobrze aż do ostatniego dnia, chcieliśmy się pokochać wiec poszedł umyc "meskosc" gdy przyszedł zaczęliśmy się kochać, gdy go podniecilam zauwazylem mala kropelkę zwisająca na zoledziu, myślę ze to był preejakulat... Jednak nigdy nie zdazalo się żeby mój facet miał go w takiej chwili na samym początku podniecenia i w takiej ilości bo aż kropelka, zawsze był gdzieś ten preejakulat ale nie było go widać... Mimo tego jednak on starł go ręką po czym dotykał gumkę wiec wytarł jeszcze ręce niezbyt dokładnie ale wytarl po czym gdy nałożył gumkę wytarl jeszcze gumkę :) nie dokładnie ale wytarl i zaczęliśmy się kochac, nie dochodzi nigdy we mnie lecz na zewnątrz, mimo tego boje się tego preejakulatu, czy nawet po wytarciu, niedokładnym ale wytarciu rak i prezerwatywy mógł on jeszcze tam pozostać ?

Gość gość
Gumka to nie antykoncepcja ? a co jeżeli można wiedzieć ? Chyba dla pana/pani to nie antykoncepcja ? Widać że ktoś się głupio wypowiada, zgłosiłam post. Czekam na więcej odpowiedzi. Wypowie się ktoś, ale rozsądnie ;) ? PS. Nie jestem gimnazjalistką mądralo.