Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uprawiamy seksu oralnego

Polecane posty

Gość gość

Ani on się do tego nie zabiera ani ja. Ja nigdy tego nie robiłam, chciałabym spróbować ale nie jako pierwsza. Poza tym on jakoś nie wykazuje zainteresowania.

Gość gość
Po co to robić ? To grzech ! Tylko dla takich diabłów jak ja jest to cudowne uczucie zarezerwowane. Ludzie trzymajcie mnie !

Gość gość
O matko!!! to ile wy macie lat??? 15????

Gość gość
autorko ,chętnie o tym pogadam

Gość gość
Zdecydowanie więcej niż 15.

Gość gość
Tak niekiedy jest, że ci nawet ponad 30 zadają takie pytania, jak dzieci i nie dziwmy się im.

Gość Taki Gosc
15 latki za norme uwazaja walenei w kakao , nawet bardziej preferuja niz w wagine bo nie zaciaży. autorka ma mewnie 35 lat. to taki przedział wiekowy anty oral anty anal najlepiej po bozemu i to raz na tydzien. i niech sie kawaler cieszy ze goli nogi i czasem krocze.

Gość gość
Wielu nie uprawia, bo smaczne to nie jest i tak jakby wynaturzone. Sex oralny odpada z natury rzeczy, ale oralne pieszczoty czyli dotykanie językiem jako element gry wstępnej przed właściwym seksem jest jak najbardziej w porządku i może być dobrym uzupełnieniem bliskości seksualnej, jednak powinien to być tylko element gry wstępnej a nie seks oralny z wytryskiem . Pewnie czujesz presję mody na sex oralny bo sądzisz że wszyscy tak muszą robić, otóż nie muszą. Jeśli pieszczoty oralne wypływają z potrzeby intymnej chwili i nie są wymuszone , i nie przymuszasz się do tego wbrew własnym upodobaniom, to takie oralne aktywności mają sens i tylko wtedy mają sens, wtedy można sobie pozwolić od czasu do czasu ale niekoniecznie często.

Gość gość
Rozczaruję cię. Nie jestem anty, tylko mnie zastanawia dlaczego on nie wykazuje żadnej inicjatywy. Ja jestem niedoświadczona, ale chętnie bym spróbowała czegoś nowego. Myślałam, że może na początku jest trochę niezdecydowany ale to trwa i trwa.

Gość gość
Cieszy fakt, że od czasu do czasu zajrzy na ero jakiś ekspert bo by się tu działo.

Gość antek_partyzant
gość dziś aleś sięnaprodukował/a, nie do końca z sensem 1. niesmaczne?? a otręby to są niby smaczne? jak jest zdrowie i higiena, to może być nawet bardzo smaczne, poza tym, tego się nie je 2. wynaturzone?? nawet nie skomentuję 3. dla niektórych osób (głównie kobiet) może to być jedyna droga do osiągnięcia orgazmu, nie ma w tym nic złego 4. oral to też seks, nie tylko penetracja 5. tylko wtedy mają sens? niekoniecznie często? zalatuje mi tu "nauczaniem kościoła" :| jeśli komuś sprawia to satysfakcję, to może uprawiać tę formę erotyki kiedy chce, oczywiście jak wspominałem na początku - zdrowie i higiena to podstawa to tyle

Gość gość
Ja nie wyobrażam sobie w ogóle seksu bez pieszczot oranych, przecież to w pieszczotach jest największa przyjemność.

a rozmawiacie wgl o seksie? powiedź mu, że masz taką fantazję, chcesz spróbować minetki i co on na to. rozmowa może przed Wami otworzyć nowe rzeczy, w końcu skoro jest między Wami taka intymność to jest też na tyle duża by o swoich potrzebach rozmawiać...

Gość gość
Seks bez minetki, to nie seks a zwykłe pieprzenie się, takie rzeczy można robić także z prostytutką, nie potrzeba do tego własnej dziewczyny :P

Gość gość
małarudamaruda, zazwyczaj rozmawiamy po, komentujemy itd. Nie chciałabym go namawiać bo chyba nie chce skoro do tej pory nie zabrał się do rzeczy. Ja się wstydzę że nie będę wiedziała co i jak albo zrobię coś źle.

Gość gość
mam dla ciebie prostą i genialnie prostą odpowiedź: Weź go sama do ust i poczekaj na reakcję. Jeśli nic nie powie to znaczy że ok.