Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak i mój przyjaciel.

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka od 4 lat, znam go 6 lat. Mieliśmy wiele problemów ale razem im podołaliśmy i było nam dobrze ze sobą. Ostatnimi czasy coś się popsuło, mam wrazenie ze nasz zwiazek się hmm "wypalił". Kłócimy się często nawet pare razy dziennie ale mimo wszystko znajomi nam mówią, że jestesmy świetną parą i nie moze byc inaczej. Mamy wspólnego przyjaciela i znamy go jakieś 3 lata. Ja mam bardzo dobry z nim kontakt, mamy wspolne zainteresowania, dobrze sie dogadujemy, mamy i podobne poczucie humoru i uwielbiamy sie razem bawic. Czasami mój chłopak jest o niego zazdrosny bo niby znajomi czasem mówią, ze lepiej sie dogaduje z kumplem niz z wlasnym chlopakiem. Pewnego razu na wyjezdzcie chcielismy pojsc na impreze ale mój chłopak nie jest zbyt rozrywkowy a ja z kumplem uwielbiamy tanczyc i sie dobrze bawic wiec zabralismy jeszcze znajoma i poszlismy a on obrazony wrocil niby do ośrodka...yhmm do ośrodka, na pewno! Śledził nas pół wieczora a na koniec wydarł sie na kumpla, ze mu dziewczyne odbiera. Ja się oczywiscie bardzo zdziwilam bo nigdy nie patrzylam na niego w ten sposob tzn w inny sposob niz tylko przyjazn. Nastepnego dnia udawalismy, ze niby nic sie nie stalo, to byl dzien powotu do domów. Od tamtej pory zaczelam coś czuć do przyjaciela. Walczylam z tym 3 miesiace ale nie wychodzilo. Byłam rowniez zazdrosna o nasza kolezanke, z ktora on cos tam mial byc ale niby nie, nie wazne nie wiem jak o bylo. Pewnego razu upilismy sie wszyscy na imprezie i pocalowalam mojego przyjaciela. Od tej pory wszystko sie posypało. Mój chłopak o niczym nie wie. Powiedziałam mu, ze chce przerwy, ze chce sobie poukladac wszystko bo mam bałagan w głowie. Przyjaciel jak sie okazalo odwzajemnia moje uczucia ale nie uznaje takich zachowan wsrod przyjaciol, z reszta ja tez ale ja nad tym nie panuje. On jest bardziej rozsądny. Od paru dni nie widujemy się w ogóle. Nie wiem, co mam robic? :(

Gość gość
Odpowiedź na poziomie, bardzo mi się przydała na prawdę ;)

Gość gość
To nie związek się wypalił, tylko ty się znudziłaś jak zresztą większość kobiet po 3-4 latach bycia z facetem. Brakuje ci emocji i wrażeń i szukasz ich w relacjach z innymi facetami. Nie dojrzałaś jeszcze do związku i tyle, rozejdź się z facetem i nie marnujcie sobie czasu.