Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z brwiami

Polecane posty

Gość gość

Jak ma się krzaki to zawsze można je wyregulować jak się chce. Ja mam bardzo delikatne jasne brwi, całkiem ładny kształt ale z daleka lub na zdjęciach zawsze wyglądam jakbym w ogóle ich nie miała! Próbowałam zaznaczyć je kredką to wyglądałam śmiesznie, jak moja babcia... Macie jakieś konkretne porady w tym kierunku? W szczególności gdy robię wieczorowy makijaż i mocno podkreślam oczy to moje brwi znikają... Prosiłabym o jakieś linki czy cu.

Gość gość
kredka Catrice z szczoteczką - poczytaj o niej, wygoogluj, świetna,moją mamę z brwiami a la Brezniew nia potraktowałam - z bdbrym efektem:)

Gość gość
henna za 10 zł w gabinecie kosmetycznym

Gość gość
Jazda na henne! Swietny efekt w mgnieniu oka. Nie slyszalas o tym?

Gość gość
Żadna henna tylko farba do włosów ciemny bond i to trzymać nie za długo, wiem farba zmarnowana jeśli nie zrobisz nią włosów ale najtańsza to ok. 13 zł to i tak mniej niż wizyta u kosmetyczki gdzie Ci zrobi czarne nie wiadomo co.

Gość gość
No nie.zartuj z ta farba, profesjonalna kosmetyczna nie zrobi czarnych brwi jak sadza delikatnej blondynce, litosci.

Gość gość
A robiłas kiedyś -ciemny blond farbą?- delikatnie włoski przeczesując szczoteczką, wcześniej brwi uregulować, efekt super, jeśli nie próbowałaś to po co się wypowiadasz? Wiesz ile dziwnych rad poznajdowałam na forach i korzystam z super efektem, ale to trzeba najpierw SPRÓBOWAĆ a potem krytykować!

Gość gość
Już widzę to zatrzęsienie profesjonalnych kosmetyczek, one wszystkie profesjonalne, a jak wyjdziesz z gabinetu przynajmniej niestrasząca to już dobrze.