Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beka z komplexow

ZARABISTA PRAWDA O FACETACH :D

Polecane posty

Gość beka z komplexow

SWIETNY cytat o HIPOKRYZJI facetow :D:D:D "Bierze sobie facet za żonę taką "słabiutką kobietkę", która nie zarabia, bądź zarabia grosze...a później po ślubie okazuje się, że takiego pasożyta trzeba utrzymywać. I gość jest zdziwiony. Mimo, że widział, iż główną rzeczą, która zajmuje jego wybrankę jest malowanie paznokietków i szmaty.." "Zamiast się cieszyć, że kobieta jest zaradna...nie będzie dla niego ciężarem finansowym, rozwija się, dba o siebie, ma swoje życie, nie osacza go......to taki gość wymięka. A potem, jak się zwiąże z pustą lalą, która nadaje się wyłącznie do j.... i rodzenia dzieci...jest zdziwiony, że babka jest roszczeniowa. Także nie pieprz...cie głupot. I może jakaś kobita się wypowie." buahahahahahahah!!!! faceci NAM zarzucaja nierealne oczekiwania ale sami robia DOKLADNIE koorfa to samo :D oczekiwania polskiego leszcza: - ma byc zaradna i NIE byc pasozytem ALEEE ma byc slaba i uzalezniona ode mnie zebym sie czul dowartosciowany - ma byc super d**er szaka laka sexy i piekna zeby moi kumple walili groochy z zazdrosci ale nie za bardzo bo ja siem beNdem czul zakomplexiony ze ona moshe mnie zdradzic - ma rodzic dzieci ale miec figureM modelki po porodzie :P buahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!

Gość gość
Ale pierd/oly:-D Takie jak opisujesz chca c***y a nie faceci No chyba,ze Ci z netu:-D Ja zawsze chcialem i mam niezalezna kobiete ktora jest bardziej inteligentna ode mnie,ma chyba tez wiecej wiedzy,lepsze wyksztalcenie i wiecej zarabia. Do tego ma swoje zdanie i nie jest glupiutka dziewuszka. A te poddane facetowi to wlasnie takie ktore zostaja same albo z dzieciakiem. Bo takich sie nie szanuje gdyz nie ma za co

Gość Ekspert od Facetów
Jesteśmy głupi, to prawda. Nic co ludzkie nie jest nam obce.