Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Świnoujście to jakieś zagłębie idiotów?

Polecane posty

Gość gość

Najpierw Trzcińska podawała tu swojego fejsa zakładając tu 130 tematów o sobie i Alanku. Teraz jej przyjaciółka się lansuje. Czy wy jesteście aż tak nieodpowiedzialnie i nierozgarnięte? Obie galerie i śluby w podobnym tonie utrzymane widać jakie z was puste dziunie :o

Gość gość
nie ma czym zabłysnąć to się błyszczy fejsikiem po co ten temat? do debila i tak nie trafi

Gość gość
zazdrościsz mi pięknej sukni ślubnej której pewnie nigdy nie włożysz

Gość gość
Kto to jest Trzcińska?

Gość gość
zakładała tu tematy o sobie pt czy jestem ładna, czy mam ładną figurę i podawała linki do swojego fb a potem jeszcze na istagram

Gość gość
hehe coś w tym jest dwie idiotki ze świnoujścia :)

Gość gość
też nie rozumiem o co im chodzi zakładają tematy a potem czekają aż będzie jazda jak je o coś pytasz to milczą. macie bekę, że się z was śmieją?

Gość gość
prawdą jest , że nie przyczyniają się do dobrej sławy tego miejsca ale to nie zasługa świnoujścia :P tylko tak same z siebie chyba puste są :classic_cool: Alicja to nawet ładna a ta jak Jola Rutowicz wygląda, albo raczej jej koń :P

Gość gość
hahaha za chwile będzie Lilka na istagramie z ANALEM się lansować :P

Gość gość
a gdzie ona się lansuje, bo chętnie zobaczę- jakiś link?

Gość gość
tematy już pousuwane, a konta alusia zablokowała po ostatniej akcji pt alanek cudaszek na istagramie, a ta druga natalia daje linka w temacie o pokoiku dla małej królewny

Gość gość
dzięki

Gość gość
zagłębie idiotek raczej :P

Gość gość
Ja mam takie płytki w kuchni na podłodze.O ile w sklepie wyglądały ładnie to w domu w ogóle mi się nie podobają.Na szczęście już mają dni policzone:) w życiu bym takich nie położyła w pokoju i do tego dziecięcym.Ta tapeta też jakaś taka ponura,więc nie autorko,nie podoba mi się ten pokoik.Twoja koleżanka Alusia na zdecydowanie lepszy gust:)

Gość gość
ciekawe kiedy natalka tipsiara wrzuci foto sesyjeczkę z porodu :D

Gość gość
a jaka to była akcja na tym instagramie? Zauważyłam właśnie, że fb i instagram poblokowane już..

Gość gość
Znam jednego chłopaka ze świnoujscia ehhh stara miłość...

Gość gość
Co to za akcja tam byla na fb i instagramie?? Tez zauwazylam ze galerie poblokowane.. Czyzby koniec lansu????? Hahahaha

Gość gość
Halo? Jest tu ktos?

Gość gość
Jest jest :) tez mnie ciekawi lansik tych dam.. Co sie stalo ze zakonczyly kariere internetowa?

Gość gość
Jest jest :) tez mie ciekwawi czemu zakonczyly kariere internetowa ? ;)

Gość gość
Ojeju :( Pewnie sa zrozpaczone..

Gość gość
HiHi

Gość gość
A kim one sa w zyciu prywatnym? czym sie zajmuja?

Gość gość
jedna nalewa piwo w barze a druga robi tipsy, obie natomiast przesiadują na kafe i zamieszczają linki do swoich profili

Gość gość
a tak ogólnie to szczesliwe one sa z tymi swoimi facetamiiiii, albo oni z nimi.szanuja sie dziewczynki czy niebardzo?????

Gość gość
a coooo cieee tooo??????

Gość gość
mnie ogolnie nic ale moze samych zainteresowanych o ktorych mowa interesuje ze nie bardzo dobra opinie maja, takie ploty chodza po miasteczku, wiec najlepiej sie nie wychylac i siedziec cicho a nie wokol siebie robic szum.....to zawsze wychodzi a niepotrzebnie prawda

Gość gość
Czytam te komentarze i nie wierzę ile jest w ludzi nienawiści i zazdrości. Jest mi Was żal ,że macie na tyle nudne życie ,że zajmujecie się czyimś. Nie znacie ,a zdążyliście ocenić. Jak to jest ? Przecież nie ocenia się książki po okładce ... Dość przypadkiem przeglądając teledyski ślubne zauważyłam teledysk Alicji i Krzysztofa , który zrobił na mnie ogromne wrażenie dwojga kochających się ludzi !!! Miłość ,którą było widać w oczach , idealna suknia i garnitur , piękny tatuaż , nieziemski dizajn co dało świetny efekt . Przeglądając fb trafiłam na portal Alicji .Piękna kobieta z gustem , z przyjemnością oglądało się zdjęcia tak wspaniałej rodziny . Żyjemy wszyscy w XXI w. wszyscy wstawiamy zdjęcia do internetu ! Instagram-strona poświęcona inspiracji . Więc o co Wam chodzi ? Alicja i Natalia to ładne , zadbane kobiety !! Miło było oglądać piękne zdjęcia ślubne , oryginalne wieczory panieńskie, narodziny maluszków ,sesje zdjęciowe , super ! Sama skorzystałam z pomysłu Alicji na zakup wózka dziecięcego firmy Stokke ,który okazał się doskonałym wyborem. Co Wam przeszkadzało? Nie rozumiem.. Co to znaczy ,że dzieci będą się "lansować" na instagramie ??? Ludzie to są dzieci !!! To ogromne szczęście ,że są zdrowe i ,że są w szczęśliwej rodzinie . Nie podobają Wam się płytki w pokoju ? Przecież to nie Wy w nim mieszkacie i Wam wcale nie musi się to podobać.. Spójrzcie na swoje mieszkania , w lustro , bo jestem przekonana ,że większość to zaniedbane kobiety ,które zazdroszczą wszystkim , którym wiedzie się lepiej , bo same sobie nie radzą!! Kim Wy jesteście ,że oceniacie przez pryzmat tego czym zajmują się w życiu? Dla wyjaśnienia , osoba nalewająca piwo to jak już coś barmanka , a "tipsiara" ,która tak wyzywacie to kosmetyczka . Spójrzcie w swoje kompetencje, jakie Wy macie zawody! Zastanówcie się czy Wy jesteście szczęśliwe ,czy was facet nie zdradza , czy Wy się szanujecie zanim zdążycie kogoś ocenić . Można o tym pisać i pisać , ale to Wy zachowujecie się jak prostacy. Szkoda ,że galerie są zablokowane , bo bardzo lubiłam oglądać zdjęcia zadbanych kobiet. P.S. Pozdrawiam Alicję i Natalię , mam nadzieje ,że to kiedyś przeczytacie i nie będziecie się przejmować takimi opiniami. Pozdrawiam