Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Świnoujście to jakieś zagłębie idiotów?

Polecane posty

Gość gość
zgadzam się...

Gość gość
Kobiety! Opanujcie się! Co wy chcecie od tej Alicji bądź Natalii? Osobiście również przypadkiem trafiłam na teledysk ślubny Ali.. Urzekł mnie :) Swoją drogą ta "tipsiara" -którą tak nazywacie musiała ukończyć szkołę, kursy i mase innych szkoleń aby sprawiać przyjemność innym kobietom -właśnie robiąc te tipsy Alicja jak dla mnie jest bardzo ładną kobietą. Ma swój gust.. O co wam ludzie chodzi? Moim zdaniem przemawia tutaj ZAZDROŚĆ! :) Pozdrawiam wszystkie damy które twierdzą że są najlepsze i najcudowniejsze ;) oooooo ironiooooo :D

Gość gość
a ty obrończyni za dychę po co podnosisz temat który jest obraźliwy dla kogoś, zdechł w czeluściach forum, a ostatni wpis był kilka dni temu? a no tak! następny pustak :D

Gość gość
mówisz o tym tandetnym teledysku gdzie dorosła kobieta rusza ustami do piosenki beyonce? Ja takie cos przerabiałam na szkolnym playback show jak miałam 8 lat :D

Gość gość
piękny tatuaż , nieziemski dizajn co dało świetny efekt . Przeglądając fb trafiłam na portal Alicji .Piękna kobieta z gustem x otóż właśnie bez gustu.. w tym problem

Gość gość
ten teledysk byłby spoko gdyby ona japą nie ruszała. co to ma niby być? przecież wiadomo, że Ala to nie jest żadna piosenkarka i że tego nie śpiewa i to nie jest teledysk do piosenki tylko do ślubu. niektórzy jednak lubią przedobrzyć i przesłodzić :o żenada ale nie kazdy musi mieć wyczucie gustu i smaku :) to nie zbrodnia :)

Gość gość
a ty obrończyni za dychę po co podnosisz temat który jest obraźliwy dla kogoś, zdechł w czeluściach forum X Nic dodać, nic ująć.

Gość gość
Zazdrosc.. Kobiety zazdrosc przez was przemawia.. Jezeli miala ochote to sobie ruszala ustami do puosenki Beyonce.. Pokaz swoj teledysk! Urzeknie nas pewnie :D a jezeli nie wyszlas jeszcze za maz to wymysl dla siebie cos oryginalnego i wtedy niech ujrzy swiatlo dzienne. I tez ocenimy .. Echo od ucha do ucha z twej wypowiedzi

Gość gość
A kto to jest ta alicja??? :/

Gość gość
Chyba chciala zrobic kariere w internecie ale cos jej nie wyszlo...

Gość gość
Ala odblokuj zdjęcia na instagramie!!! Jesteście cudowną rodziną, nie przejmuj się tymi wieśniara.....!! Miło na Was patrzeć!!

Gość gość
I co???

Gość gość
jakie apele o odblokowanie instagrama hahahaha matko co za denne desperatki :P muszą sobie popatrzec na cudowna rodzinę hahahah

Gość gość
HiHiHi :) koniec?

Gość gość
Jakie zazdrosne baby masakra. A czemu niby Alicja czy Natalia miałyby sie nie chawalic dziećmi, przecież to największy skarb w życiu!! A poza tym skąd macie pewność ze to one te tematy dodawały? Takie jesteście zazdrosne ze wam nawet ruszanie ustami w teledysku przeszkadza?? Masakra! Do waszej wiadomości obydwie pary są szczęśliwe i cudownie widzieć ich takich na zdjęciach na instagramie! ;))