Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

beznadziejna sytuacja, pomocy dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny. Moze cos mi doradzicie. Bardzo chcialabym zalozyc za jakis czas rodzine. Nie mam strasznego parcia, ze musi to byc teraz bo inaczej koniec swiata. Niemniej mam stadny charakter, nie nadaje sie do zycia w pojedynke. Niestety strasznie blokuje mnie lek przed przymusem manipulacji w zwiazku. Non stop slysze o tym jak facet potrzebuje zolzy i go podniecaja gierki i gierki i jeszcze wiecej gierek i ukrytej walki o wladze. Ja mam ten problem, ze mam szczery charakter. Nienawidze gierek i manipulacji. Nie mam oporow wprost wygarnac komus co o nim sadze albo rzucic jakas kontrowersyjna opinie na dany temat - bo takie jest moje zdanie i juz. Moj klopot polega w sumie na tym ze CIEZKO mnie zaszufladkowac - nie jestem potulna, czesto wyskocze z czyms z grubej rury bo uwazam ze to szczere i szluszne a oburzenie otoczenia mam w DE ale nie jestem klasyczna uwodzicielska manipulantka - nienawidze klamac i ukladac spiskow zeby zwrocic uwage mezczyzny. Powiedzcie dziewczyny czy to ABSOLUTNIE konieczne takie gierki, zebym mogla miec kochajacego meza i moc zalozyc rodzine? Czy NIGDY nie bede mogla poczuc sie bezpiecznie i komfortowo, czuc ze moge zaufac temu drugiemu czlowiekowi, nie musze grac, udawacm, nie musze manipulowac?... Zadaje sobie pytanie - to PO CHOLERE mi rodzina, moje wlasne stado skoro ciagle trzeba uprawiac walke o wladze i ukladac spiski?... Na sama mysl odechciewa mi sie wspolzycia z plcia przeciwna :(:(:(:(

Gość gość
Jak sie zkochasz z wzajemnoscia to przestaniesz sie nadtym zastanawiać a jak ci przyjdzie walczyc o faceta kiedys na ktorym ci zalezy zolza sama z ciebie wyjdzie;)

Gość gość
Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Gierki to może sobie robią ludzie którzy idą z kimś do łóżka na pierwszej randce. Moi rodzice i ja również mamy związek oparty na partnerstwie!!!

Gość gość
Gierki? O tym piszą kobiety podłe, które przez swój charakter straciły faceta. Takich kobiet słuchasz? Nie, żadnych gierek w związku. Związek, a zwłaszcza z facetem z którym planujesz rodzine, musi być oparty na szczerości i zaufaniu. Nie wiemy jak bedzie, może się zawiedziesz, a może będziesz szczęśliwa.. ale trzeba włożyć kawał własnego serca, takie ryzyko.

Gość gość
Niestety strasznie blokuje mnie lek przed przymusem manipulacji w zwiazku. Non stop slysze o tym jak facet potrzebuje zolzy i go podniecaja gierki i gierki i jeszcze wiecej gierek i ukrytej walki o wladze. x Co?????