Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam myślec o zachowaniu kolegi

Polecane posty

Gość gość

mam taki nie typowy problem znam od paru lat kolege ale traktuje mnie zupełnie innaczej niż wszystkie kolezanki z nimi sie bawi , imprezuje a przy mnie się strasznie chamuje ( nigdy nie widzidziałam go pijanego ) gdy się widzimy rozmawiamy ze soba jak kolega z kolezanka ale ktoś ostatnio powiedzial ze on to sie mnie chyba boi . traktuje mnie z wiekszym szacunkiem niż reszte dziewczyn chciałabym wiedzieć co może oznaczac jego zachowanie

Gość gość
chamuje od chamstwa czy od HAMOWANIA? dziewczyno, zainwestuj w słownik ortograficzny, zanim zaczniesz zastanawiac sie nad facetami......

Gość gość
nie jestem polką dlatego robie błędy wiesz!! a chodziło że chamuje od chamstwa w mojej obecności! A ty jak masz tak być miła/ mił to może sobie daruj odpowiedz .bo raczej nie była to odpowiedza na moje pytanie grzecznie się zapytałam a ty ze mną ciśniesz

Gość gość
przy mnie się strasznie chamuje ( nigdy nie widzidziałam go pijanego ) - z kontekstu wynika, że powinno być hamuje i przestań się głupio tłumaczyć. Najlepiej będzie jak zrobisz wypad z tego forum

Gość gość
jak ci ku************** cos nie pasuje to sama spier**! czy ja ci coś zrobiłam ?? bo zachowujesz sie jak byś była najmądrzejszą pizdą na świecie która poskradała wszystkie rozumy !!!!!!!!!!!! odpierdol sie odemnie szukałam pomocy a trafiłam na debilke masz racje spier ,,, z tego forum jak są tu same takie baby jak ty to dziekuje to forum widocznie jest dla takich ludzi tempych i nie tolerancyjnych jak ty