Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś umie jeszcze normalnie opisywać seks?

Polecane posty

Gość gość

Niedobrze się nieraz robi jak się czyta te wasze pseudo - wyzwolone posty ! Kobiety wiodą prym w chamstwie, tylko lody, walenie,*******ie, c**y, k***sy itd...obrzydlistwo. Przeciętny facet potrafi lepiej dobrać słowa niż te " skandalistki ", które w realu spędzają same,grzecznie w domku pod kołderką i klikają tu brednie, językiem tak rynsztokowym, że obłęd. Upadek kompletny.

Gość gość
nie chce mi sie znow produkowac to ci wkleje wszystko Czy ktoś umie jeszcze ładnie opisywać seks? Dodaj do ulubionych gość dziś Niedobrze mi się robi jak czytam o tym rżnięciu, waleniu, lodach,*******iu.. Czy serio nikt nie potrafi normalnie o tym pisać? Facet potrafi lepiej opisać sprawy seksu niż kobiety... Kloaka. gość dziś Yeahbanie, ładnie? gość dziś Serduszkowanie <3 INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Politycy mówią prawdę! WRZUć MI BILE DO UZY - BARDZO PROSZę gość dziś jasne oto mamy kwiat kwiat ktory zakwita rozkwita i swoim pieknem i zapachem mani przyciaga kusi jest ten gdzies blisko buszujacy w zbozu Gucio wyczuwa zmyslami kwiat chce zasmakowac chce sprobowac pragnie a dalej to juz piszcie sami usmiech.gif

Gość gość
racja , heheh nieraz mam wrażenie że jestem na Animal Planet, bez obrazy dla zwierzaków

Gość poziooooomka001
Woesz co bo może po prostu co tobie nie miesci soe w glow9e noektrórzy lubią taki ostry sex i to nie tylko pod kołderką a także w realu. Swiat nie jest buało czarny i nie wszyscy lubią na romantycznie z serduszkami i kwiatuszkami. Niektórych, w tym kobiety nakręca ostry sex i slowo kut/as. Niektóre kobiety na prade ro kręci i facetów niektórych również.. ale na pewno również na tym forum znajdziesz amatorki i amatorow serduszek i kwiatuszków i romantycznych uniesień pod kołdrą. Ja lubię romantyzm, wprost uwielbiam ale... nie w sexie. Romantyzm tak, ale przed. Jako uwodzenie, gra wstępna.

Gość gość
To nie jest kwestia jaki się lubi seks , Poziomko, chodzi o kulturę wypowiedzi.. nie każdy kto lubi ostry seks musi od razu używać wulgaryzmów, dziewczyny, które lubią romantyczny, delikatny seks też potrafią tak to opisać, że łapy opadają ..

Gość gość
Pisałam sobie kiedyś z kolesiem na seks-chacie i on pisał o tym co by mi robił w tak podniecający sposób, że koniec świata.. żadnych bluzgów, ( a były to bardzo pikantne rzeczy )podniecił mnie tym bardzo. Można? można