Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 miesięczne niemowlę budzi się co chwilę w nocy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie, mój synek od czasu jak skończył miesiąc tak do 2,5 miesiąca spał około 4 godziny w nocy bez pobudki a teraz od 1,5 miesiąca budzi się co godzina albo nawet co 45 minut,daję mu cycka i po chwili znów zasypia, to tak mam z 10 pobudek w nocy, i sama śpię nieprzerwanym snem niecałą godzinę, masakra, jestem wykończona :((( Czym to jest spowodowane, czy można temu jakoś zaradzić czy samo przejdzie ? :((

Gość gość
A moze Twoj pokarm juz mu nie starcza? Moj sie w ten sposob sam odstawil ok. 5 miesiaca.

Gość gość
Moja córka ma siedem miesięcy i od miesiąca mam to samo więc cię doskonale rozumiem :-\ też karmię piersią, ale nie pomaga wiecej jedzenia w ciągu dnia, przetrzymywanie dluzej bez drzemki ani cisza w pokoju. Dzisiaj mam zamiar zostawić włączone głośniej radio, bo może jak cisza nie pomaga to trzeba w drugą stronę... Próbuje już wszystkiego.

Gość gość
no tak łatwo zrobić ale wychować to już ciężką bo macierzyństwo to nie sranie fiołkami...

Gość gość
czy przeprosiłaś sąsiadów że zatruwasz im noce??

Przestań z tymi sąsiadami :o A co sąsiedzi dzieci nie mają i nie wiedzą jak to jest ?

Gość gość
ja tu proszę o pomoc jeśli ktoś ma podobny problem, nie pisze nic że mam dosyć dziecka, macierzyństwa itd, tylko że jedynie jestem niewyspana, na głowie mam jeszcze jednego szkraba 3 letniego i cały dom więc w dzień nawet jak bobas śpi nie mam czasu odpocząć, dwóm pierwszym paniom dziękuję za odpowiedzi, dwóm kolejnym gratuluję frustracji życiowej i anonimowego internetowego wyładowywania swojej frustracji, i tak btw mieszkamy w domu jednorodzinnym więc sąsiedzi mieszkają jakieś 100 m od nas w swoim domu, a synek i tak mało co płacze jak się obudzi

Gość gość
a może mu za zimno? w Twoich ramionach sie ogrzewa, zasypia, a potem znowu marznie?

Gość gość
właśnie może się odkrywa w nocy ? Jeśli tak to taki specjalny śpiworek powinien pomóc

Gość Sulimira
mogą już dziąsła dokuczać, albo jest prze bodźcowany