Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysł na biznes

Polecane posty

Gość gość

pomysł na biznes co polecacie ? :)

Gość gość
Co umiesz, ile masz kasy, jakie miasto?

Gość gość
bielsko-biała, kasy ok 20 tys, znam się na tworzeniu stron ogólnie jakiś sklep internetowy by wchodził w grę.... ale brak pomysłu na asortyment

Gość gość
A na pozycjonowaniu? 20k to w tej branży niewiele. Może postaw jakis portal tematyczny, zleć kilkaset artykułów i pozycjonuj?

Gość gość
a z jakim to się wiąże kosztem?

Gość gość
co to za pytanie, wszystko zależy od twoich umiejętności, czego jest za mało,a czego nie ma w ogóle w twojej okolicy, ile posiadasz kasy na start, w jakiej miejscowości planujesz biznes ( tzn. zasobność portfeli okolicznych mieszkańców, nie otworzysz sklepu z drogą galanterią skórzaną ,w małym miasteczku gdzie jest większość bezrobotnych itp.) Wiecie co mnie najbardziej śmieszy w ludziach którzy planują swój biznes, to że nie mają grosza na ten cel, a wielkie plany na przyszłość

Gość gość
Polska wolny kraj więc zadać można pytanie, więc nie rozumiem Twojego obruszenia :) pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
Im więcej zainwestujesz tym więcej zarobisz. Stworzenie portalu to pikuś bo się na tym znasz, koszt kilkuset artykułów to różnie.. może to być 10 zł za sztukę, albo i 50, zalezy u kogo i od jakości. A pozycjonowanie to reklama rozliczana miesięcznie w abonamencie. Im więcej się pozycjonuje haseł, tym większy kosz miesięczny. Może to być 500 co miesiac, a nawet kilka zer więcej. Ja np nie jestem specjalistą, robię pozycjonowanie dla swoich stron samodzielnie i jakoś to idzie. Dla mnie to taka praca dodatkowa. Polecam forum.optymalizacja.com

Gość gość
dzięki wielkie miły człowieku :)

Gość gość
Sklep internetowy to strzał w dziesiątkę! Jak wkręcisz się w temat to zobaczysz, że wydając niewiele na początek możesz uzyskać naprawdę przyzwoite dochody :) Wypróbuj sklep za darmo na 14 i przekonaj się sama redcart.pl :)

Gość Kiramisu
Na forum nikt Ci nie sprzeda gotowego pomysłu na biznes. W każdym razie to na co warto zwrócić uwagę to jego odpowiednie promowanie, ja to olałem na początku i w ten sposób straciłem kilka miesięcy dobrego zarobku. Agencja Reklamowa CONTACT realizowała bardzo fajne projekty, można przejrzeć w portfolio i dlatego mnie zainteresowała. Efekt taki, że zaczął się ruch, klienci nagle dowiedzieli się o mojej firmie. Warto czasami zainwestować, żeby potem dostać to z powrotem z nawiązką. http://www.arcontact.pl/ - namiar naprawdę warto przejrzeć portfolio bo robi wrażenie.

Jak ktoś ma dobry pomysł na biznes, to go po prostu realizuje, a nie dzieli się nim na forum;)

Gość gość
w temacie agencji reklamowych, można próbowac załozyć coś takiego, ale trzeba specjalistów - copy, grafików, programistę... no i współpracę nawiązać z jakąś firmą typu http://www.kento.pl/ - która będzie zajmować się produkcją takich rzeczy jak zaprojektowane przez nas materiały eventowe, bannery, ulotki itp.

Gość gość
szlifierka ,frezarka ,przycinarka, śrubokręty,młotki ,wiertarka i usługi budowlane

Gość Michał

Dobra agencję reklamową znajdziemy na terenie Zgierza w ICP. Miałem okazję korzystać kilka razy z usług tej agencji i zawsze byliśmy zadowoleni.