Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zagadać faceta w kinie?

Polecane posty

Gość gość

idę dziś do kina na całonocny maraton, prawdopodobnie będzie tam chłopak, do którego chciałabym zagadać. wiem, że lubi tego reżysera, ale on świetnie sobie z tego zdaje sprawę. nie wiem, o co innego mogłabym zapytać na początek, jak zagadać, rozmawialiśmy ze sobą raz w życiu.

Gość gość
w kinie sie nie gada

Gość Ekspert od Gadania w Kinie
To zależy na jaki maraton idziecie. Wiele to powie o chłopaku i o tobie. Co to za reżyser?

Za pytaj się o coś związanego z filmem (muzyka, zdjęcia, ulubiona scena itp.) a potem zaproponuj wspólne wyjcie do kina na inny film ;)

Gość gość
tarantino + rodriguez. mogłabym o tym gadać bez końca, ale jestem strasznie nieśmiała i nie wiem, jaki pierwszy krok wykonać.

Gość gość
Spytaj go żartem czy to prawda ze Maczeta nie semesuje

Gość gość
haha :D

Gość Ekspert od Gadki
Jeżeli to jest całonocny maraton Quentina to sprawa jest prosta. Po pierwsze weź ze sobą wino. Po drugie zrób porządne rozeznanie w ciekawostkach, szczególnie dotyczących przeróbek konkretnych filmów w popkulturze (gry, książki, nawiązania w innych utworach). Później po opróżnieniu połowy butelki, powiedzmy po drugim filmie podchodzisz do delikwenta i mówisz że widziałaś/czytałaś/znasz ciekawą przeróbkę.