Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taniec z gwiazdami, nie rozumiem czegoś

Polecane posty

Gość gość

Skoro te tancerki wiedzą, że w czasie tańca będzie im widać krocze to czemu nie założą pod spód legginsów jakichś do połowy uda czy nawet trochę krótszych, tylko założą normalne majtki i widać im całe krocze, obrzydliwie to wygląda. Zając, Cichopek, zdjęcia na necie jak są rozkraczone, krocze im widać, tylko cienki paseczek majtek im zakrywa psiochę, dla mnie to obrzydliwe i ja tego nie rozumiem czemu one po prostu nie załozyły pod spód bardziej zabudowanych majtek, a może to ja jestem jakaś dziwna? Ja bym się wstydziła tak krocze pokazywać

Gość gość
żal mi ludzi którzy to oglądają

Gość gość
Ogladamy też prawdziwe pokazy taneczne czy łyżwiarstwo figurowe bez "gwiazd" bo tam jest prawdziwy profesjonalizm, a jeśli chodzi o stroje to nikt nie zakłada swoich majtek , to są specjalnie dopasowane kostiumy i nikt nikomu nie pokazuje krocza, nawet jakby coś pękło ale nie ma takiej opcji bo to są bezszwowe modele, to i tak pod spodem jest druga warstwa, nie zobaczysz tu bielizny, kazdy element stroju jest ściśle dopasowanym kostiumem.

Gość gość
Odpadła Wierzbicka i słusznie. Tanczyła jak drewno i jeszcze miała pretensje że na nią padlo.

Gość gość
a teraz Orleańska. bnawet nie została na spotkaniu z Bilgunem

Gość gość
a ja nie rozumiem co Mela tam robi??