Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam mieszkanie od rodzicow

Polecane posty

Gość gość

Jako panna mając 22 l dostałam mieszkanie od rodzicow. Nie raz mi ktos z tego powodu dogaduje . Czasami to aż mi przykro ...bo czy to źle ze rodzice pomagają dziecku ?

Gość gość
Też dostałam moja mama nigdy tutaj nie mieszkała ,bo mieszkała z mężem w innym mieszkaniu a te najpierw zajmowała jedna ciotka ,potem druga obie w oczekiwaniu na swoje własne M ,więc mając 16 lat zostałam sama w tym mieszkaniu bo ostatnia ciotka się wyporowadziła ja zostałam sama bo mieszkać z mamą i ojczymem nie nie chciałam i moja mama przyjeżdżała do mnie płaciła za mieszkanie i pomagała mi bo się uczyłam i powiedziała że jak tylko skończę 18 lat oficilnie i mi przepisze ,więc jak skończyłam 18 lat to mieszkanie przepisała wóczas też zaczęłam sama płacić za mieszkanie ale mama wciąż pomagała bo mieszkanie duże i czynsz troszkę wynosił i ogrzewanie więc sama bym rady nie dała ,potem mając 21 poznałam mojego męża po 3 miesz razem i razem sobie radziliśmy i tak jesteśmy do dziś w tym mieszkaniu i nikt ni nigdy nie docinał ,znajomi mówili tylko fajnie masz ,mieszkasz sama ale nikt się nie śmiał i nie dogryzał zresztą ci znajomi tak samo po latach podostawali mieszkania po dziadkach ,rodzicach a niektórzy nie mieli tyle szczęścia bo wynajmują i na swoje i kredyt szans nie mają .