Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ~Milena

Czy sprzedawanie na allegro ma obecnie sens?

Polecane posty

Gość ~Milena

Mam parę rzeczy (torebki, kilka bluzek) których nie używam, a niepotrzebnie zajmują mi miejsce w szafie. Czy opłaca się je wystawiać? Proszę, podzielcie się doświadczeniem. Czy wam udaje się sprzedać swój towar, i ile ok. trzeba czekać, aż trafi się ktoś chętny?

Gość gość
Wszystko zależy od atrakcyjności towaru i jego ceny, rodacy nie wiedzieć czemu chorują na metkomanię więc jak masz najbardziej badziewny ciuch z dobrą metką to będą licytować do upadłego, natomiast najbardziej za je bistego ciucha ale nieznanej firmy raczej nikt ci nie kupi. Takie jest moje zdanie poparte doświadczeniem. Kolezanka wylicytowała sukienkę od Calvina Kleina która okazała się koszulą nocną i zapłaciła za nią blisko 70zł, ale to bez różnicy bo chodzi w niej po ulicy, a mnie się udało wyłapać świetną skórkową ramoneskę zupełnie nieznanej bułgarskiej marki za niecałe 10zł. Nie mam co prawda pojęcia ile moze być warta bawełniana nocna koszula od CK, ale kurtka na pewno kilka ładnych setek bo to cielęca skóra jest jak ocenił fachowiec. Przemyśl czy to masz w szafie ma odpowiednio chwytliwe metki ;)

Gość ~Milena
podbijam wątek

Gość gość
Kiedyś sprzedawałam i szło lepiej a teraz mam lepsze rzeczy a ciężko coś sprzedać a i ceny niższe chyba ludzie się bogacą i wolą sklepy