Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ma dość

Dziewczyna brata wymaga pomocy przy dziecku

Polecane posty

Gość gość
ile lat ma twój brat i ta dziewczyna?

Gość gość
To mow nie i wcale się nie tłumacz az taka glupia jesteś? :/

Gość gość ma dość
ona ma 21 jak ja a on 23

Gość gość
Nie daj z siebie robic debilli

Gość gość
absolutnie jej nie udosteoniaj mieszkania. masz swoje prywatne zycie. ci co pisza ze powinnas pomoc to makabra. w koncu na bruku nie wyladowali a i propozycje dziewcze mialo od tesciow. ja mam 3 sypialnie, ale bardzo sobie cenie spokoj i cisze i nie wyobrazam sobie jakby mi sie brat z zona wprowadzil i z ich coreczka i od rana do nocy dzieko. jezu chyba bym zwariowala, mimo tego ze naprawde kocham ta mala dziewczynke. ale ja mam swoje zycie. i swoj porzadek, przypuszczam ze czulabym sie osaczona we wlasnym domu. pewnie grozilo by mi jakies leczenie psychiatryczne :P

Gość gość
A ja dam rade i dla ciebie autorko i dla twojej przyszlej bratowej. Spakujcie najpotrzebniejsze rzeczy malenstwa , wsiadzcie w auto (pks, kolej) i zapukajcie do drzwi dziadkow malenstwa . stancie z calym bagazem w drzwiach i rozmowa jest krotka : - czesc kochanie skoro ty nie zamierzasz zamieszkac z nami i sformalizowac naszego zwiazku, wiec my zamieszkamy tutaj. mysle ze rodzice(dziadkowie) nie maja nic przeciwko temu i beda zadowoleni, ze syn idzie na swoje. zajac pozycje strategiczna w calym mieszkaniu. i nie odpuszczac, nastepnego dnia do usc wziasc najblizszy termin slubu. i byc narzeczenstwem z prawdziwego zdarzenia. === nie rob kobieto (matko malenstwa ) z siebie ofiary losu. chcialo sie chlopaczkowi cipki, to trzeba teraz zjesc te lody. A dziadkowie to powinni sie wstydzic, ze synus zostawil swoje dziecko i swoja kobiete bez swojej opieki i pomieszkuje u nich jak sztubak w internacie. Jezeli w ten sposob zrobisz i sie okaze ze szanowna rodzinka nie jest zainteresowana waszym slubem, to szybciutko pozew do sadu o alimenty i ukladac sobie zycie. a ty siostro swojemu bratu to powinnas tylek skopac a nie sie obrazac na dziewczyne ze czasami cie zaczepi o pomoc. ona najwyrazniej prowokuje cala wasza rodzine , abyscie wpluneli na ojca dziecka, aby ten wreszcie zachowal sie jak chlop, a nie jak dupa wolowa.