Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyplata pieniędzy w polsce z angielskiego konta

Polecane posty

Gość gość

Witam:) 2lata mieszkałam w Anglii i mialam konto bankowe lloyds. zjechalam do polski na stale jednak nie mialam mozliwosci wybrac calej kwoy w anglii i zostalo mi 460 funtow . Czy mogę wybrac pieniadze w bankomacie i jaki przelicznik jest na zlotowki ?

Gość gość
przelicznik jest taki jak ma twój bank

Gość gość
Masz pewnie dostęp do konta online? Ja nie mieszkam w UK od kilku lat ale nadal mam dostep i moge robić przelewy. Z tym że żeby zrobić przelew online do pl trzeba skorzystać z pośrednika. Ja korzystałem ostatnio z transfergo czy gotransfer nie pamiętam już. Pieniądze na koncie polskim były po 20 minutach.

Gość gość
czytalam teraz w internecie ze moge wybrac w bankomacie ale nie wiem ile moge wyplacic pieniedzy , czy jest jakis limit

Gość gość
Nie wiem czy limit jest, ale po pierwszej wypłacie z bankomatu automatycznie zablokują Ci kartę. Polecam przelew. A jeśli masz kartę aktywną, to mozesz przelew wykonać telefonicznie. Dzwowniąc z domowego telefonu na infolinie banku nie płacisz za połączenie. po polsku tam mówią. Zadadza Ci pytania weryfikacyjne, np losowy numer z karty, w jakim miescie założyłas konto itp. Przelew taki jest bezpłatny.