Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Provident mnie nachodzi, kierownik darł morde na klatce i kopał w drzwi

Polecane posty

Gość gość

walił tez z pieści i kazal otworzyc obok stala przedstawicielka mowilam szmacie, ze splace caly kredyt w pazdzierniku i teraz nie mam kasy na raty a ona nie rozumie, krzyczala na mnie i przestalam jej otwierac moge wezwac nastepnym razem policje za nachodzenie w domu i naruszanie miru domowego ?

Gość gość
Możesz, a nawet powinnas zadzownić. Windykatorzy mają bardzo niewielkie prawa, niewiele moga zrobić, ale gdy widza że mają do czynienia z kobietą, albo z kimś niewalecznym, zaczynają chamskie zagrywki i łamią prawo. Przydąłby Ci się dowód, np kamerka nad drzwiami

Gość gość
Jak się pożycza, to oddaje się kasę zgodnie z umową, żyć na kredyt trzeba umieć.

Gość gość
provident to mafia , i z dala od nich

Gość gość
Jak się pożycza, to oddaje się kasę zgodnie z umową xxx ale ja to rozumiem doskonale, tylko ze nie mam W OGOLE TERAZ KASY, to co mam jest na życie, dam providentowi i z czego bede zyla ? co kupie dziecku do jedzenia ? i tak juz napożyczalam od rodzicow i znajomych :O Dostaje spora kase za miesiac i tak jej poiwedzialam, ze splace caly kredyt wtedy a teraz nie dam na rate tygodniową bo nie mam. Ona dalej swoje, ze musze zaplacic, Pani musi, musi i tak w kolko.

Gość gość
idiotka. Zaplac jak bedziesz miala. Powiedzialas, ze nie masz..po co walkowala to samo?

Gość gość
Nie wiem, stala u mnie i pieprzyla ze pani musi zaplacic, ze zaleglosci są, pani musi, a ja mowie ze nie mam bo zostalo mi na zycie, stracilam prace, zyje z zasilku i alimentow, a ona ze pani musi ,niech pani cos wymysli i w kolko jedno i to samo, wyprosilam ją w koncu z domu. Dwa tygodnie nie przychodzila i przyjechala w koncu z ''kierownikiem'', mlody szczyl 20 pare lat :/

Gość gość
Jak przyjadą windykatorzy i zaczną ci wiertarką wiercić w kolanie to kasę znajdziesz:)

Gość gość
Kto pożycza od providenta? To już u ludzi z miasta taniej wychodzi, bo na ogół biorą 10% tylko ze na krótki okres, no i nie ma mowy o niespłaceniu w terminie :P

Gość ProvidentPolska
Dokładamy wszelkich starań, by nasi przedstawiciele działali zgodnie z naszymi standardami. Dlatego, jeśli nasz klient ma uwagę do jakości pracy naszych pracowników lub przedstawicieli powinien skorzystać z procedury reklamacyjnej i skontaktować się z Biurem Obsługi Klienta. Biuro Prasowe Provident Polska