Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapisałam się na katolicki portal randkowy i jestem załamana

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem dziewicą. Jestem w stanie uszanować to że ktoś może nie chcieć sexu przed ślubem. Ale to całowanie (a raczej jego brak) przed ślubem po prostu mnie rozwaliło na łopatki... Co jest złego w całowaniu? Bo nie rozumiem. Czemu niby pocałowanie ukochanej osoby to grzech? :O W dodatku kilku facetów naskoczyło na mnie, ze jestem wege. Ze to złe :D czyli co, bo nie rozumiem. Zabijanie niewinnych zweirząt na mięso jest ok i git, wszystko w porzadku, grzechu nie ma, a pocałowanie własnego faceta to grzech i samo zło? :D po prostu śmieszy mnie takie popadanie w skrajności.

Gość gość
Nie dziwie się że wielu takich facetów jest samych po 30. Bo jakby mnie jakiś facet powiedział na randce "sorry, ale całowanie tylko po ślubie" to to byłoby nasze ostatnie spotkanie. I nie mówcie kafeterianki, że chętnie byscie się z takim nadal spotykały. Bo dla mnie to jest co najmniej dziwne.

Gość gość
dlaczego nie napiszesz jaki to portal? ja wiem dlaczego - bo sobie wszystko zmyśliłaś :) powodzenia w fantazjowaniu autorko

Gość gość
Tak wygląda uczciwość wg kobiet lol

Gość gość
" po prostu śmieszy mnie takie popadanie w skrajności. " x Po prostu jesteś nietolerancyjna, za słuszne uznajesz tylko te zasady, którymi sama się kierujesz, zresztą jest to typowe dla większości ludzi.

Gość gość
kazdy robi to co chce

Gość gość
gość dziś " po prostu śmieszy mnie takie popadanie w skrajności. " x Po prostu jesteś nietolerancyjna, za słuszne uznajesz tylko te zasady, którymi sama się kierujesz, zresztą jest to typowe dla większości ludzi. Dokładnie.

Gość gość
po co wchodzisz na portal dla dewotów. Co prawda to ludzie normalni ale inaczej.

Gość gość
lepiej zobacz www.dyskoteka.co gdzie są normalni ludzie :) do tego jest całkowicie darmowy ;)

Gość gość
ja moge se wziąć takiego katolika niecałuśnego przed ślubem ale seks tylko do zapłodnienia czyli sie nie nakocha ale za to do nieba pójdzie i mi podziękuje