Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piersi???

Polecane posty

Gość gość

sqa moze jakies sposoby na powiekszenie bez przytycia i bez operacji znacie jakies sposoby kobietki

Gość gość
Bez przytycia? Nie Są leki, ale to pic na wode.

Gość gość
Mam firmę i jedna z moich klientek zawsze byla wesołą babką. Najpierw straciła włosy, potem pierś.... Więc nie ważne jak duże cycki, ważne że są!

Gość gość
tak bez przytycia....leki a jakie a co bralas ze mowisz pic na wode powiedz cos wiecej skoro wiesz dzieki:)))

Gość gość
nie jedzenie mararynopodobnych tluszczy, zdrowo się odżywiać i unikać stresu, dobrze sypiać, właczyć do codziennej diety fitoestrogeny, poszukaj w necie, jakie to produkty.:)

Gość gość
w sumie moze i nie sa wazne jakie czy duze czy male no allleee...

Gość gość
a co tobie sie powiekszyly przez zdrowe odzywianie wysypianie sie itd to co napisalas?

Gość gość
mam 95 w biuscie, wczesniej bylo mniej troszke to mozliwe ze od tego tez mi sie zwiekszyly.

Gość gość
tak szczerze powiem że z kompleksu małych piersi wyleczyłam się po urodzeniu dziecka. Na sali poporodowej leżały dziewczyny, którym wywaliło cycki przy czym miały mega powiększone brodawki. Wyglądały jak dojne krowy, naprawdę!! Nie mówiąc już o tym, że nawet rękami ciężko im było ruszać! Małe piersi są wygodne i nie są obwisłe! Nie zamartwiaj się! naprawdę :) Zadbaj o inne części ciała, żeby poczuć się piękniej :)

Gość gość
powinnam nosic w tym momencie jakies 70 f czy g, czasami 75 e d zalezy od rozmiarowki danej firmy wiec biust jest spoko. a tak wlasnie staram sie odzywiac. a no i oczywiscie nie pije kawy.

Gość gość
wyleczylas sie z kompleksu po urodzeniu dziecka masz n myslii to ze masz wieksze po dzidziusiu czy co??

Gość gość
a ile masz lat?? ja tez kawy nie pijam wgl nie jest mi potrzebna

Gość gość
Ja zaczęlam brać pigułki hormonalne yaz i troche mi się piersi powiększyły. Poza tym słyszałam żeby pić piwo, produkty sojowe, napar z czarnuszki, chmielu, kozieranki, kopru włoskiego

Gość gość
Ja osobiście mam rozmiar większy po urodzeniu i karmieniu dziecka, ale uwierz mi że te które wcześniej miały piersi pomiędzy normalne a większe wyglądały naprawdę nieatrakcyjnie:) Teraz mam 27 lat mały biust i figurę dosyć wysportowaną. Biust nie przeszkadza w ćwiczeniach i innym wysiłku fizycznym.

Gość gość
20 lat:) no i herbata tez ostroznie. lepiej owocowe pic bo herbata zawiera teine a kakao teobromine.

Gość gość
po piwie to zas mi brzuch rosnie bo mam tendencje do tycia niestety

Gość gość
ja mam tendencje do tycvia to niewiem czy bym nie przytyla po tych naparach co wymienilas wczesniej fajnie by byl jka by szlo w sam biust nie reszte

Gość gość
ja mam tendencje do tycvia to niewiem czy bym nie przytyla po tych naparach co wymienilas wczesniej fajnie by byl jka by szlo w sam biust nie reszte