Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja glupia matka

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Moja matka była z frajerem który ją bił, wyzywal itp mnie kiedy byłam dzieckiem też bił. Ona go właściwie utrzymywała. Teraz jestem dorosła i pomogłam jej sie wyprowadzić. Jesteśmy całkowicie samodzielne. Tylko że ona glupia sie z nim nadal spotyka!! Do tego wiem że przeciwstawia ją przeciwko mnie. Matka już ostatnio w złości mi powiedziała że chce się wyprowadzać. Jak jej przemówić do rozsądku? Może uknuc intryge tak jak on?

Gość gość
Halo?

Gość gość
Twoja matka jest DOROSLA i ODPOWIEDZIALNA ZA SWOJE DECYZJE. Jak jej ten koles ze swoim zachowaniem odpowiada... to mozesz jej co najwyzej zapytac czy marzy o powtorce z rozrywki

Gość gość
Ale ona cierpi na syndrop ofiary. Do tego on nią manipuluje. Dlatego musze działać

Gość gość
Nikt nie pomoze?

Gość gość
moze i cierpi ale jej z tym cierpieniem widocznie lepiej jak bez niego z problemami w psyche to jest tak: ALBO SAM CHCESZ JE ROZWIAZAC i zmienic swoje zachowanie albo wysilki i starania otoczenia mozna od razu podlozyc pod pociag pospieszny relacji warszawa-wladywostok

Gość gość
Moze i racja. Ale czuje ze musze jej pomoc Nie zniose mysli ze ten k***s będzie ją dalej krzywdzil

Gość gość
moja ciotka jest taka sama tylko że mężuś na razie ją nie leje ale ciągle chla i nie daje jej spać po nocach praktycznie też go utrzymuje bo cała jego marna pensyjka idzie na jego używki a ona skacze koło niego takim ludziom nie da się przegadać po prostu są głupi a moja ciotka zawsze była naiwna i każdy ją wykorzystuje

Gość gość
Ja normalnie nie mogę wytrzymać mam ochotę go zabić!!