Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sezon chorobowy uważam za otwarty

Polecane posty

Gość gość

Syn od początku sierpnia zaczął drugi rok przedszkola ma 4 lata, pogoda nie była zbyt łaskawa,więc dzieciaki chodziły usmarkane po pachy więc mój też przyniósł,zaraził siostrę. Katar obojgu minął a dziś co? Gorączka,mówi że go głowa boli...Ja sie chyba wykończę, w zeszłym roku mogłam pozwolić sobie na zostawianie go w domu jak tylko złapał coś bo byłam w końcówce ciąży i na macierzyńskim,ale teraz wróciłam do pracy i nie mogę ciągle na zwolnieniu siedzieć. Musiałam się wygadać bo mnie już krew zalewa z tymi katarkami, gorączkami i wiecznymi wirusami w domu!

Gość MiuniaK
No ja wiem coś o tym,mój straszy syn non stop coś łapię,w poniedziałek rozpoczął 1 klasę szkoły podstawowej,rano nic mu nie było 0 20.00 gorączka 39 stopni,we wtorek byliśmy u lekarza i co ANGINA-antybiotyk i cały tydzień w domu,młodszy ma 8 miesięcy cały weekend przegorączkował myśleliśmy że na ząbki a to jakaś 3 dniówka teraz ma już tylko wysypkę,a jeszcze się nawet jesień nie zaczęła

Gość gość
Ja nie mam z tym problemu. Corka 5 lat i tylko raz chora. Moze dlatego ze od najwczesniejzych miesiecy podawalam jej kwasy dha, regularne chodzilysmy na basen, zero przegrzewania. Nie lapie chorob

Gość gość
Tu autorka, no i z gorączki zrobiła się angina,w nocy zaczął wymiotować a zawsze przy gardle tak się zaczyna. Dostał antybiotyk, cały dzień przespał.Mam nadzieję,że jutro będzie już lepiej. cały tydzień będzie u babci na czas mojej nieobecności. Mam nadzieję,że mała się nie zarazi.