Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet zdradzonych

Polecane posty

Gość gość

jakie wymowki klamstwa mowil facet a tak naprawde zdradzal piszcie ! u mnie bylo tak pozniej wracal z pracy zawsze pracowal d0 17 lub 18 nagle prace konczyl 19 20 a zdarzalo sie i 20 kiedy pytalam tlumaczyl ze musi nas utrzymac ze musi starczyc na czynsz ja w tym czasie stracilam prace wiec uwierzylam kiedy dzwonilam odbieral zawsze i wszedzie nagle telefon wylonczony kiedy pytalam tlumaczyl ze pada mu bateria ze telefon musi oddac do naprawy lub kupic nowy bo bateria ciagle slba w tygodniu brak seksu bo przeciez zmeczony natomiast w weekend mogl dwa razy dziennie zaczely sie tez prezenty drobne upominki ktorych wczesniej nie bylo moze gryzly go wyrzuty sumienia jak sobie przypomne co jeszcze napisze i wy tez piszcie

Gość gość
nudy

Gość gość
Dorzuciłabym nagłe dbanie o związek. Kwiatki itp. Tak zagłuszają poczucie winy. Zaczynają o siebie dbać bez wyraźnego powodu. Kiedyś moja przyjaciółka opowiadała mi jak to jej facet nagle zaczął zwracać uwagę na jej wygląd. Mimo tego, że się nie roztyła cały czas wyglądała jak na początku związku facet zaczął jej się czepiać, że jest przytyta i zaniedbała się. Jego kochanka miała figurę modelki jak i twarz wiec postanowił zmusić swoją kobietę do zmiany wyglądu, żeby nie musiał jej już zdradzać. Chyba miał, żal do niej o to, że ją zdradza (tak tak serio :D)

Gość gość
no mnie tez sie czepial o wyglad i mowil ubierz to czy tamto

Gość gość
UWAGA SUPERPROMOCJA TYLKO TERAZ!!!!! pielegnacja damskiego poroza w abonamencie za jedybe 5,99 pln prosze wziac numerek ustawic sie w kolejce