Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ever after high. wasze dzieci oszaleją!

Polecane posty

Gość gość

Wkrótce wszystkie sklepy będą przepełnione zabawkami i wyprawką z tymi postaciami. Szykujcie się, bo jeśli kupiłyście dla swoich małych księżniczek przedmioty z Barbie, czy Winx Club musicie spodziewać się, że za chwilę przyjdą z prośbą (niekiedy rozkazem) o zakupienie dla nich całkiem nowych rzeczy z EAH. Jeśli nie wiecie co to, sprawdźcie. Mnie to wciągnęło - pomysł wykorzystania baśni jest świetny. Która postać podoba wam się najbardziej? Chociaż może zacznijmy tak.. Która baśń jest dla was najpiękniejsza? (chociaż wykorzystane jest tam "jezioro łabędzie" , uwielbiam!! Historia Odetty i Zygfryda jest urocza, a taniec zniewalający. Kocham balet. Również" "Alicja w krainie czarów", a jedna z dziewczyn jest córką mitologicznego Boga"). Sprawdźcie mamy, i nie tylko, nie pożałujecie, bo my też jesteśmy dziećmi, a poznawanie postaci i wybieranie jednej "swojej", jak za dawnych lat sprawia wielką frajdę, szczególnie jeśli włączy się w to swoich domowników. :* później powiem wam za kim przepadam ja i moja córka, oraz siostra.

Gość gość
ja nie mogę kolejne głupie bzdury dobrze że nie mam dzieci ale w sumie moje dzieci jak by istniały to takie coś by omijały z daleka tak jak ja kiedyś

Gość gość
Dlaczego? Jeśli dobrze wybieramy bajki rozwija to u dzieci wyobraźnię. Pozytywnie. Dzięki bajce moja córka odkryła w sobie pasję, jakim jest balet i dziś tańczy zabójczo!! A zaczęło się tak, iż zauważyłam za szybą, że nieraz się rusza i ogląda często ten jeden film. Ma 5 lat. Opowiedziała mi o balecie i zatańczyła. Byłam pod wrażeniem, jak ona to potrafiła!! te figury, podskoki, kręciołki, pozycje, i ukłon - nie do opisania. A to wszystko dlatego, że śledziła ruchy wykonywane przez Giselle. Dziś nadal ćwiczy, ale sądzę, że za 5 lat będzie miała swój pierwszy publiczny występ. Dopiero zaczyna :) rozmawiajcie z dziećmi o ich marzeniach i proponujcie im jakieś zajęcia dodatkowe, sprawcie im tę frajdę.

Gość gość
bla bla bla bajki ogłupiają jak sama telewizja

Gość gość
Briar beauty

Gość gość
Ashlynn Ella.

Gość gość
Moja córka mnie błagała o lalkę, ja tylko przytakiwalam, ale dzięki temu tematowi sprawdziłam co to i ceny za taka laleczke zawyżone. Jak za wszystkie sławne teraz zabawki zresztą.