Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LADNE Kobiety atrakcyjne sa wiecznie PODZIWIANE ,a brzydkie wiecznie krytykowane

Polecane posty

Gość gość

Ladne atrakcyjne kobiety wiecznie sie nimi zachwycaja faceci ,zachwycaja ,sa bardzo mili do takiej ,a kobiety brzydkie wiecznie sa krytykowane,wysmiewane ,pogardzane... :(

Gość gość
Faceci nie sa sprawiedliwi..

Gość emilkaaaaaaaaaaaa
Ja nie raz słyszę komplementy od facetów ,ale nie uważam się za ładną :( uważam ,że oni tak mówią każdej...

Gość gość
No nie prawda jestem 4-5/10 a nie słysze nic przykrego na swoj temat.

Gość gość
Niestety ładne nie wiedza jakie szczescie maja:O

Gość Ladnaona667
Na stos z brzydkimi babami !!

Gość gość
Ciekawe jak ty bedziesz wygladala w drugim zyciu ;)

Gość gość
Ładnaona założę że w rzeczywistosci kupa jest od Ciebie atrakcyjniejsza.

Gość gość
Ładnaona667 wiec zrób przysługe i zabij sie!

Gość gość
czlowiek nie jestw inny temu ze sie urodzil brzydki

Gość Ladnaona667
A po co komu brzydule ?Nie dosc,ze ich wyglad razi poczucie estetyki ,to jeszcze maja przez swoje kompleksy zj****y charakter :D

Gość gość
Nie prawda. Ja jestem za ladna i za to nikt mnie nie lubi bo wszyscy myślą że jak ładna to odrazu d***** Koleżanek nie mam bo zazdroszczą.a faceci nie podejda do mnie bo się boją odrzucenia. Mam pecha w życiu bo jestem za ładną dobrą no i biedna.

Gość gość
Więc tylko brzydkie widzę ze mają przyjaciół. Ja nie mam Mam tylko męża.a mój mąż ciągle traci pracę gdy tylko zobaczą mnie jego pracodawcy. Więc bardzo ładne dziewczyny i te dobre są zazwyczaj biedne a te brzydkie wykształcone i bogate COS ZA COS

Gość gość
To nie z powodu urody nie macie przyjaciół. Ja mam koleżanki o różnej urodzie, w tym jedną uważam za śliczną i jakoś nie jest to powód żeby się z nią nie zadawać.

Gość gość
gość dziś To moze widocznie nie jest az tak atrakcyjna.Piekne dziewczyny zawsze maja jakies grono zazdrosnic i wrogow.

Gość gość
Wiedziałam, że ktoś napisze że może nie jest tak atrakcyjna :D Widzę, że nie tylko ja tak sądzę że jest ładniutka. Ale niech wam będzie, że ogólnie to ona ma mało koleżanek, więc to zapewne przez jej urodę, a nie charakter który nie każe jej wchodzić ludziom w doopę.

Gość gość
Ładnaona Sama musisz miec zryty ryj stad te kompleksy.aona wiec Ty idz pierwsza na stos,bo na bank sama jestes brzydka tylko masz za wysokie mniemanie,lydziom ładnym szczesliwym nie przeszkadzaja osoby mniej atrakcyjne,przeciwnie nawet im wspułczują.

Gość Ladnaona667
A gdzie ty niby wyczytalas,ze mam kompleksy ? :D To wlasnie te brzydkie maja zj****y charakter przez swoje kompleksy i duzo doswiadczylam przykrosci z ich strony,bo sa wredne i by ladna dziewczyne utopily w lyzce wody,wiec mam prawo miec do nich zastrzezenia.

Gość gość
Moim zdaniem to ile się ma przyjaciół nie całkiem zalezy od wyglądu. Pewnie trochę zależy bo wiadomo ,że wrażenie się liczy itd,ale ja np u koleżanek nie patrzę na wygląd mam baaardzo różne koleżanki i te bardzo ładne i brzydkie

Gość gość
Ładnaona-Ja znam duzo ładnych dziewczyn,ale zazwyczaj tak jest ze to one gardza tymi grubszymi mniej fajniejszymi wizualnie dziewczynami,a poza za pare lat mozesz przytyc zbrzydnac,i wtedy co?Ty równiez bedzieszbrzydka.

Gość gość
Moze nie dlatego Cie nie lubia,ze jestes ladna,tylko zachowujesz sie jak ksiezniczka i traktujesz je gorzej od innych?Poza tym Ty tez zbrzydniesz,na starosc przytyjesz i co wtedy?

Gość Ladnaona667
ość 2014.09.11 Moze nie dlatego Cie nie lubia,ze jestes ladna,tylko zachowujesz sie jak ksiezniczka i traktujesz je gorzej od innych?Poza tym Ty tez zbrzydniesz,na starosc przytyjesz i co wtedy? gbhgjh Wiedzialam,ze zaraz sie pojawi tego typu komentarz:) Nie zachowuje sie jak ksiezniczka.A mimo to doswiadczylam sporo chamstwa z ich strony.Nigdy nie zachowywalam sie arogancko,czesto nawet ucinalam pochwaly w stylu"sa ladniejsze" itd.a i tak mam spore grono wrogow i zazdrosnic.Ale po co mam byc dla kogos mila,kto mnie za plecami i tak obgada ?

Gość gość
jnlkjlkm