Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co faceci

Polecane posty

Gość gość

w związkach logują się na portalach randkowych?

Gość gość
ich zapytaj

Gość gość
Dziewczyny takie same

Gość gość
On poznał ją na takim portalu a po 3 miesiącach zaczął tam znowu zaglądać. Jak to rozumieć? Z ciekawości czy szuka nowej?

Gość gość
Raczej szuka nowej przygody, jak bywałem w związkach czy nawet układach, to nie szukałem wrażeń na boku, bo i po co? Jedna baba wystarczy, więcej problemów mi nie trzeba ;)

Gość gość
:/ nie to chciałam usłyszeć...

Gość gość
Ale to nie znaczy że szuka na realne spotkanie, może samo pisanie mu wystarcza, choć i to jest nie w porządku, bo skoro ma ciebie, to powinnaś mu wystarczać.

Gość gość
czasami może być to jedynie ciekawość. Chcą może sprawdzić się jakie mają powodzenie.

Gość gość
Gdy zaczęliśmy się spotykać nie logował się wcale. To się zaczęło ok 2 tyg temu...

Gość gość
A ile ze sobą jesteście? Może zaczyna się nudzić? Niektórzy zbyt długo nie są w stanie wytrzymać z jedną osobą i szukają nowych wrażeń.

Gość gość
pewnie uznał,że prawdziwa przygoda jeszcze przed nim. gdyby nie chciał nawiązać nowej relacji nie traciłby czasu na wchodzenie tam.

Autorko, to znak, że albo jest uzależniony od tego typu wrażeń albo po prostu szuka innej, w każdym razie, nie warto być z kimś takim.

Gość gość
Ja na początku też tam zaglądałam, usuwałam wiadomości, do nikogo nie pisałam. On o tym wiedział bo mówiłam mu jakie dziwne wiadomości dostaje. On nie korzystał z portalu wcale. Ale jakiś czas temu znowu zaczął. Zabolało mnie to. A spotykamy się 3 miesiące.

Widać ż eCi zależy, jeżeli chcesz mu mimo to dać szansę, to postaw sprawę jasno, usuwamy konta a jak nie, to koniec, 3miesiące to okres po którym facet powinien się zdecydować czy chce być z Tobą czy nie.

Gość gość
Powiedział niby że chciałby czegoś więcej a tu takie coś.... A mi zależy, nie mogłam się przekonać początkowo ale teraz wiem że mi zależy.

Gość gość
Ciężko mi z tym, mam mętlik w głowie. Nie wiem co robić. Nie chcę go stracić.

Gość gość
3 miesiące to pikuś, daj sobie spokój jak facet po tak krótkim czasie szuka już wrażeń, to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Ciesz się ze nie zmarnowałaś 2-3 lat bo to dopiero masakra.

stracić? on nie jest twój a jeżeli dasz mu przyzwolenie na podrywanie innych kobiet, to nigdy nie bedzie, moze tylko zachowywac takie pozory

Gość gość
Jutro czeka nas poważna rozmowa, nie wiem czego się spodziewać.